TNT - recomandările lunii august 2017 - Zona de televiziune

TNT - recomandările lunii august 2017


Ultima navă
din 21 august, lunea, de la 22:55

Atunci când, într-un final, echipajul căpitanului Tom Chandler a găsit antidotul pentru a opri visurul letal, situația devine mai complicată ca niciodată: virusul pune stăpânire nu doar pe oameni, dar și pe culturile agricole. Supraviețuirea în aceste condiții devine o adevărată provocare pentru oamenii din întreaga lume.


Wrecked
duminica, de la 21:05

Wrecked  este o cronică a după-amiezei de după prăbușirea unui avion pe o insulă pustie. Doi prieteni împreună cu un grup de supraviețuitori extrem de diferiți trebuie să se adapteze la o lume foarte periculoasă, unde amenințările se țin lanț. Danny și Owen sunt aproape de a deveni genul de oameni care întotdeauna și-au dorit să fie. Deconectați de la orice comfort și, în special, de la social media și WI-FI, ei devin liderii noii societăți de pe insulă.


Will
joia, de la 22:00

Will surprinde viața agitată și plină de ispite a tânărului William Shakespeare, un adevărat rockstar al secolului al XVI-lea.Tânărului William Shakespeare tocmai a ajuns pe scena teatrului din Londra secolului al XVI-lea, doar că, în această lume seducătoare și violentă, talentul său se confruntă cu rigoarea timpului. Această versiune contemporană, interesantă și, în același timp, periculoasă a vieții lui Shakespeare pune în lumină toate imprudențele, ispitele și splendoarea artistică a lui Shakespeare.
Previous
Next Post »