TLC - recomandările lunii august 2017 - Zona de televiziune

TLC - recomandările lunii august 2017


Prinţesa Diana: Tragedie sau trădare?
începând de joi, 31 august, de la ora 21:00

Iată povestea fascinantă a unei femei care a cucerit milioane de inimi cu frumuseţea şi farmecul ei discret, demonstrând că nu s-a mulţumit să fie doar soţia unui prinţ. Diana, Prinţesa de Wales, se definea atât prin stil, cât şi prin substanţă. A fost un idol în modă, o militantă pentru cauze umanitare şi o mamă extrem de protectoare. Această figură atât de iubită şi de controversată a redefinit înţelesul ideii de „regalitate” – până acolo încât mulţi s-au temut că avea să doboare însăşi instituţia monarhiei. În final însă, ea a fost de fapt cea care a salvat-o. Moartea ei prematură, într-un accident de maşină, a şocat întreaga lume şi a împins publicul terifiat şi dornic de răzbunare să ceară nişte explicaţii. Programul examinează acum noi dovezi şi prezintă interviuri în exclusivitate cu persoane din anturajul ei, pentru a pune într-o nouă lumină viaţa şi moartea uneia dintre cele mai îndrăgite figuri din istorie.


Iubiri infidele
începând de luni, 7 august, de la ora 20:00

Acest serial de tip reality pe bază de script urmărește labirintul și duplicitățile iubirilor necredincioase. Reprezentând o interpretare modernă a fabulelor lui Ovidiu despre decepție în dragoste, fiecare episod prezintă o poveste tragică din trei puncte de vedere - cel care înșală, amantul și cel înșelat. Povestea fiecărui episod este relatată de către fiecare dintre cele trei personaje, acestea descriind aventura din propriul lor punct de vedere, ilustrând o poveste reală despre inimi frânte. În primul episod, cei doi ani de căsătorie dintre Veronica și Paolo sunt tulburați de probleme și, atunci când Veronica se retrage într-o imensă casă undeva la țară, ea întâlnește un administrator de fermă tânăr și irezistibil. Acest serial de tip reality pe bază de script este, uneori, o poveste de dragoste, iar alteori, o dramă cu detectivi, care descurcă firele de adevăr și minciuni ale fiecărei aventuri.


Copiii schimbă totul
începând de luni, 28 august, de la ora 21:00

Explorăm experienţa încântătoare, dar plină de frustrări şi care schimbă total viaţa oricărui cuplu, după ce aduce pe lume un copil. Urmărind viaţa a patru cupluri, publicul asistă la tot ce trăiesc proaspeţii părinţi, care au parte de tot felul de obstacole, victorii şi momente importante în primul an din viaţa bebeluşilor lor. Familiile prezentate se confruntă cu diverse surprize în încercarea de a integra cumva statutul de părinte în vieţile lor deja bine puse la punct. Indiferent dacă se luptă să găsească un echilibru între viaţa profesională şi timpul petrecut cu copilul, dacă au parte de presiuni din partea familiei sau dacă se străduiesc să-şi menţină intactă relaţia de cuplu, mami şi tati nu vor uita niciodată această perioadă de adaptare. Relaţiile evoluează, ies la iveală noi adevăruri şi, indiferent cum ar fi fost viaţa lor înainte de naşterea copilului, nimic nu va mai fi la fel după acest punct de cotitură.


Cazuri bizare la Urgenţă
începând de miercuri, 2 august, de la ora 23:00

Un program reality care urmăreşte unele dintre cele mai puţin obişnuite şi mai grave cazuri ajunse la patru spitale foarte solicitate din Marea Britanie: Dudley, Basingstoke, Warwick, Newport şi Isle of Wight. Filmată în camerele de gardă ale spitalelor, seria intră în culise pentru a dezvălui numeroase cazuri şocante din viaţa reală. În fiecare episod, vedem pas cu pas traseul pacienţilor – de la sosirea în Urgenţă până la tratamentul prescris, trecând prin toată gama de experienţe chinuitoare, chirurgicale, care se pot lăsa cu copci sau, uneori, cu chicoteli pe înfundate. Descoperim cum sunt tratate aceste cazuri remarcabile şi ne minunăm aflând cum se poate răni oricine în timp ce îşi vede, pur şi simplu, de treburile de zi cu zi.
Previous
Next Post »