Reportaje, anchete și interviuri cu impact național, într-un nou sezon „Asta-i România!”, din 23 iulie, la Kanal D - Zona de televiziune

Reportaje, anchete și interviuri cu impact național, într-un nou sezon „Asta-i România!”, din 23 iulie, la Kanal D


Emisiunea de reportaje „Asta-i România!” revine în forță, din 23 iulie, la Kanal D, cu o abordare jurnalistică proaspată și într-o prezentare grafică nouă. Reportajele și anchetele purtând semnatura echipei „Asta-i România!” vor supune atenției telespectatorilor și vor pune pe agenda publică fapte, situații, realități cu impact în viața comunităților. Publicul va putea urmări în noul sezon „Asta-i România!” povești de succes ale românilor, din țară și din afara ei, interviuri cu personalități ale vieții publice din România, materiale despre locuri spectaculoase din România, necunoscute până acum telespectatorilor.

Pericole care ne pândesc la tot pasul, în situații aparent inofensive, sunt, de asemenea, puse sub lupă de reporterii „Asta-i România!”. De la amenințările din farfuria românului până la cele care se pot ivi la o simplă bălăceală în piscină sau la plimbare prin parc, toate acestea vor fi disecate pentru informarea corectă a telespectatorilor.

Așteptăm cu nerăbdare întâlnirea cu publicul nostru! Emisiunea îmbracă haine noi, din punct de vedere vizual vom veni cu o serie de surprize. Veți cunoaște prin intermediul reportajelor și interviurilor realizate de echipa «Asta-i România» oameni cu povești interesante și care au răzbit prin dorința de a construi ceva frumos și bun, atât pentru ei, cât și pentru cei din jur. Mergem prin orașe, sate și în cele mai îndepărtate cătune ca să luăm pulsul României reale și vă expunem situații, probleme cu care se confruntă compatrioții noștri, dar și locuri extraordinare, cu istorie remarcabilă, nedescoperite până acum”, spune Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii.

„Asta-i România!” a cucerit publicul și a primit recunoașterea presei de specialitate, care i-a acordat de-a lungul timpului o serie de premii importante. Ajuns la cel de-al șaptelea sezon, spectacolul României reale urmează să captiveze în continuare publicul, din 23 iulie, în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!
Previous
Next Post »