ID Xtra - recomandările lunii august 2017 - Zona de televiziune

ID Xtra - recomandările lunii august 2017


Minciuni încâlcite
începând de miercuri, 2 august, de la ora 22:00

În lumea secolului 21, oamenii îşi trăiesc viaţa tot mai mult în mediul online, fără a conştientiza riscurile care îi pot pândi. Căutând prietenie, iubire, sex sau oportunităţi de afaceri, mulţi au ajuns într-o lume incertă, plină de seducţie, pericole şi identităţi false, trăind poveşti care s-au încheiat tragic. Printre cazurile prezentate în această serie se numără Megan Exon, care adoptă un copil de şase ani pe un forum online unde se caută noi familii pentru micuţi; ea îşi doreşte să-i mai ajute şi pe alţii, însă descoperă că doi dintre aceştia riscă să fi căzut în ghearele unui agresor de copii. Brandon Wentzell, elev de liceu, se îndrăgosteşte online de Clarissa Chistiakov, o frumuseţe blondă. Însă iubirea lor virtuală nu are un traseu foarte lin, căci iubiţi geloşi, secrete şi minciuni îi ţin la distanţă – şi totul culminează cu o tragedie cu consecinţe mult mai grave decât şi-ar fi putut imagina cineva vreodată. Fiecare astfel de istorisire şocantă despre infracţiuni reale este altfel, însă toate au în comun faptul că sunt imprevizibile. Nimeni nu ştie încotro va fi purtat de toate aceste „Minciuni încâlcite”.


Cel mai cumplit coșmar al tău
începând de sâmbătă, 12 august, de la ora 22:00

Ce se întâmplă când un vis urât se transformă într-un coşmar real? Acest program revine cu poveşti înfiorătoare, filmate în stil cinematografic, şi interviuri tensionate, pentru a prezenta noi poveşti unice, care vor ţine publicul cu sufletul la gură. Apelând la tehnici clasice ale filmelor de groază, fiecare episod relatează istorisiri cumplite, incredibile. În acest sezon, Gary Taylor e vrăjit la început, când o cunoaşte pe Catherine Mehaffey, o avocată sexy, dar, după o vreme, când vine momentul despărţirii, va înţelege oare că a făcut o greşeală gravă? Frankie Cochran, o tânără dintr-un orăşel de provincie, e convinsă că şi-a găsit „alesul” în David Gehrard, dar în scurt timp comportamentul lui îi dă motive serioase de îngrijorare, iar încercările ei de a-şi recupera independenţa o pun în pericol.


Persoane dispărute
începând de duminică, 20 august, de la ora 22:00

O serie înfiorătoare despre persoane date dispărute urmăreşte traseul fiecărui caz, de la ultimul contact al respectivei persoane cu familia şi prietenii, prezentând apoi toată investigaţia, în detaliu. De multe ori, în spatele unor gesturi şi comportamente aparent normale constatăm că se ascund indicii cu privire la motivele care determină un om să dispară – sau chiar dovezi care arată că e vorba despre acţiuni făcute de alţii, cu rele intenţii. Când Zoe Campos, o tânără de 18 ani, dispare după o noapte petrecută cu familia, detectivii descoperă că în noaptea respectivă adolescenta făcuse şi alte lucruri decât plănuise iniţial. În plus, e posibil ca o serie de dispute în cartier să aibă vreo legătură cu dispariţia lui Kortne Stouffer, un tânăr de 21 de ani? Examinând 13 cazuri de dispariţii neobişnuite, fiecare episod de o oră vine cu răsturnări de situaţie imprevizibile, pe măsură ce interviurile cu rudele şi anchetatorii dezvăluie ce s-ar fi putut întâmpla. Totul, cu speranţa că, într-o bună zi, aceste persoane dispărute vor putea fi totuşi găsite.


Justițiarul
începând de joi, 24 august, de la ora 22:00

În Charlotte, Carolina de Nord, mulţi îl cunosc sub porecla de „Homicide”, dar numele lui adevărat este Garry McFadden. El este omul care cere dreptate în numele celor care nu mai sunt. Această serie îl urmăreşte pe detectivul McFadden care, ajutat de carisma lui, descoperă indicii, explorează diverse variante şi rezolvă cazuri. Implicat cu tot sufletul în ce se întâmplă în fiecare colţişor din oraşul lui, pentru a-şi proteja şi servi comunitatea, McFadden se foloseşte de cunoştinţele lui legate de viaţa din stradă ca să adune informaţii esenţiale, oricât de periculos ar fi . În acest sezon, el revine pentru ancheta asupra morţii unei tinere mame, Latonia Davis – un caz în care se pare că unicul martor este fiul de trei ani al victimei. Într-un alt caz, ceea ce iniţial părea să fie un accident rutier în care şoferul vinovat fugise de la faţa locului se dovedeşte a fi, de fapt, o crimă comisă de un răufăcător expert, care se joacă „de-a v-aţi ascunselea”. În fiecare investigaţie, McFadden nu se dă în lături de la nimic ca să rezolve misterul, iar până acum a elucidat mai bine de 700 de cazuri.
Previous
Next Post »