DTX - recomandările lunii august 2017 - Zona de televiziune

DTX - recomandările lunii august 2017


Garajul fetelor
începând de miercuri, 9 august, de la ora 21:00

Fiind toate trei pasionate de lumea maşinilor, Rachel De Barros, Christy Lee şi Bogi şi-au deschis un atelier auto în care îşi etalează priceperea lucrând „la şaibă”. În fiecare episod, fetele abordează proiecte complexe de mecanică, demne să rivalizeze cu cele ale oricărei echipe de băieţi din domeniu. În acest sezon, ele lucrează la o copie după un Auburn Speedster care are nevoie de ceva îngrijiri de specialitate după ce proprietarul şi-a încercat mâna cu nişte reparaţii „făcute în casă”, apoi se ocupă de un Buick Gran Sport cam îmbătrânit şi ajută un club local de Camaro să modifice două maşini – una pentru pista de curse, cealaltă, pentru stradă.


Vânătoarea de maşini
începând de joi, 17 august, de la ora 20:15

Jeff Allen şi Perry Barndt joacă oarecum la noroc, doar că jocul lor preferat e cu automobile clasice, mai puţin obişnuite: cei doi străbat Statele Unite căutând să vândă şi să cumpere diverse modele. Indiferent dacă e vorba despre un Shelby Mustang rar sau de un hot rod vintage, cheia succesului înseamnă un singur lucru pentru ei: să cumpere la preţ mic şi să vândă pe bani mulţi, ceea ce însă nu se întâmplă întotdeauna. Tranzacţiile cu maşini sunt afaceri riscante, dar probabil că nu există risc mai mare decât să te apuci să negociezi cu propriul tată. Tom Souter, tatăl lui Jeff, are şi el o afacere cu automobile clasice, chiar la doi paşi de sediul lui Jeff din Lubbock, în Texas. Ca urmare, tatăl şi fiul nu numai că ajung să lucreze adesea împreună, ci chiar au devenit competitori aprigi, căci fiecare e decis să-şi demonstreze superioritatea în faţa celuilalt.


Ghid de reparaţii auto
începând de miercuri, 23 august, de la ora 20:15

Urmărim cel mai tare program de reparaţii auto, admirând talentul mecanic de care dau dovadă Lou Santiago şi Jared Zimmerman. Acest duo dinamic prezintă proiecte auto speciale, care includ modificări, îmbunătăţiri şi reparaţii, folosind tot felul de tehnologii performante şi piese de schimb la care visează oricine iubeşte cu adevărat maşinile! În acest sezon, Jared şi Lou lucrează la primul lor Dodge Viper şi se apucă de treabă, montând un superîncărcător şi un sistem de eşapament la comandă! Iar când reuşesc să pună mâna pe un Supra de 1400 CP, cei doi votează pentru o ţeavă de eşapament din titaniu, cu care va fi dotată această veritabilă piesă de colecţie. În plus, băieţii sărbătoresc 50 de ani de Camaro – de la prototip până la modelul Camaro Copo din 2017.
Previous
Next Post »