„Bahar: Viață furată” revine în această seară, de la ora 20:00, cu un nou sezon, la Kanal D - Zona de televiziune

„Bahar: Viață furată” revine în această seară, de la ora 20:00, cu un nou sezon, la Kanal D


Începând de azi, 13 iulie, unul dintre cele mai îndrăgite seriale turcești, „Bahar: Viață furată” (titlul original: O Hayat Benim), debutează cu un nou sezon, la Kanal D. Producția se va difuza de luni până vineri, de la ora 20:00.

Telespectatorii vor putea urmări continuarea fascinantei povești de dragoste a celor doi protagoniști, Bahar (Ezgi Asaroğlu) și Ateş (Keremcem), condimentată cu noi intrigi și răsturnări de situație, menite să țină telespectatorii cu sufletul la gură.

Fanii îndrăgitului serial o vor regăsi pe Bahar, protagonista serialului, înăsprită de necazurile prin care a trecut dar, totodată, mai hotărâtă ca oricând să își refacă viața și să recâștige tot ceea ce a pierdut în ultimii ani.

Proaspăt eliberată din închisoare, frumoasa Bahar abia așteaptă să își revadă sora, pe Efsun, devenită, între timp, o prosperă femeie de afaceri, cu o familie fericită. Bahar, care a pierdut totul în ultimii ani, nu poate trece peste durerea pierderii fiicei ei, însă singura care îi menține speranța vie pentru a merge înainte este Nuran, cea pe care o cunoaște ca fiind nepoata ei.

Ceea ce nu știe Bahar este faptul că eliberarea ei din închisoare înseamnă sfârșitul vieții fericite și începutul neliniștilor pentru Efsun.

Asistăm la un incredibil joc al destinului: două mame, Bahar și Efsun, și o fetiță nevinovată prinsă la mijloc. O singură întrebare își caută raspuns: oare va reuși Bahar să recupereze tot ce a pierdut?

Nu ratați un nou sezon al serialului fenomen „Bahar: Viață furată”, care începe astăzi, 13 iulie, și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!
Previous
Next Post »