AMC - recomandările lunii august 2017 - Zona de televiziune

AMC - recomandările lunii august 2017


Hap & Leonard: Mucho Mojo SERIAL NOU ȘI EXCLUSIV
lunea, la 22:00

Final de sezon: 21 august.

Cu: James Purefoy, Michael Kenneth Williams, Florida Grange, Brian Dennehy.

În „Hap and Leonard: Mucho Mojo”, Hap și Leonard se trezesc în mare necaz pe măsură ce descoperă o crimă misterioasă cu mai multe viraje și șicane decât o autostradă din estul Texasului. Povestea începe cu un schelet, dispariția cenușii lui Trudy, un conflict cu un traficant de droguri din cartier și o bucată din plăcinta tocmai coaptă de MeMaw. Atunci când Leonard este arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o, Hap și avocata Florida Grange trebuie să-i dovedească nevinovăția. Nu le stau în cale decât pasiunea aprinsă a lui Hap pentru Florida, un criminal în serie, ghinionul și ei înșiși.


Preacher (sezonul 2) SERIAL NOU ȘI EXCLUSIV
joia, la 22:00

Cu: Dominic Cooper, Joseph Gilgun, Ruth Negga.

În al doilea sezon extins, cu 13 episoade, o aventură incitantă care îmbină genurile tradiționale, predicatorul texan, Jesse Custer (Dominic Cooper), fosta lui prietenă, Tulip (Ruth Negga, nominalizată la premiile Oscar), și vampirul irlandez Cassidy (Joseph Gilgun) pornesc în căutarea lui Dumnezeu și se trezesc într-o bătălie nebunească în care se înfruntă paradisul, infernul și toate lumile intermediare.


Maraton Karate Kid
pe 27 august, de la 13:35


Money Talks
duminica, la 22:00

Banii conduc lumea și determină acțiunile, modul de a gândi și credința oamenilor. Luna aceasta, patru filme ne vor arăta ce efecte au banii asupra noastră cu Michael Douglas, Charlie Sheen, Shia LaBeouf, Robert De Niro, Wesley Snipes, Hayden Christensen and Chris Brown.

06.08 Wall Street (1987)
13.08 Wall Street: Banii sunt făcuți să circule (2010)
20.08 Un admirator fanatic (1996)
27.08 Fură și fugi (2010)
Previous
Next Post »