Vedetele din folclor se joacă de-a copilăria în studioul „O dată-n viaţă” - Zona de televiziune

Vedetele din folclor se joacă de-a copilăria în studioul „O dată-n viaţă”

Ediţia specială a emisiunii, de Ziua Copilului, pune atât artiştii, cât şi publicul, în ipostaze inedite. Iuliana Tudor ne aşteaptă alături de băieţelul ei, Tudor, dar şi de mulţi invitaţi dornici să fie din nou copii, pe 4 iunie, la ora 21:00 şi pe 5 iunie, la ora 12:00, la TVR 1 şi TVR+.


Artişti consacraţi ai folclorului românesc, interpreţi tineri, deveniţi între timp părinţi, copii talentaţi, dornici de o carieră muzicală, şi chiar... sugari îşi găsesc locul în ediţia specială „Joaca de-a copilăria – O dată-n viaţă”, difuzată în două părţi. Iuliana Tudor ne aşteaptă cu multe surprize pe 4 iunie, de la ora 21:00, respectiv pe 5 iunie, de la ora 12:00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Mioara Velicu, Aneta Stan, Constantin Enceanu şi Maria Butaciu intră, la „O dată-n viaţă”, în „Joaca de-a copilăria”, cântând şi amuzându-se împreună cu vizitatorii veniţi la TVR în Zilele porţilor Deschise. Telespectatorii se vor bucura să vadă că marii artişti ai folclorului nu au uitat să fie copii, astfel că ei acceptă provocări precum săritul coardei sau al şotronului!

Alături de ei vin artişti din tânăra generaţie, care petrec primul lor 1 Iunie în calitate de părinţi în platoul emisiunii. Copiii lor, cu vârste cuprinse între 7 luni şi 3 ani, îşi fac „debutul” în televiziune tot cu această ocazie specială. La „O dată-n viaţă” îl vom vedea şi pe Constantin Lătăreţu cântând împreună cu cele două fetiţe ale sale (4 şi 8 ani), iar Viorica Macovei ne dă o veste mare, potrivită ocaziei festive: peste câteva luni, interpreta va aduce pe lume o fetiţă!

Surprizele vin însă nu numai din partea invitaţilor. Şi gazda emisiunii are un moment dedicat tuturor copiilor, pentru care beneficiază de un ajutor nepreţuit: fiul ei, Tudor, cântă „Alunelu‘” împreună cu ea.

Şi alţi copii vin să cânte la „O dată-n viaţă” în această zi specială: membrii atelierului bucureştean „Fabrica de folclor”, însoţiţi de profesoara lor Lavinia Goste, demonstrează că viitorul folclorului este pe mâini bune.

Dansurile revin, în această ediţie specială „O dată-n viaţă”, Ansamblului de căluşari „Poarta Olteniei”, din Ghimpeceni, Olt, care oferă şi vizitatorilor ocazia de a învăţa paşii fascinantului dans. O adevărată lecţie oferă şi trupa de dans modern „As”, de la Palatul Copiilor, cu un moment de folclor reinterpretat.

La rândul său, Gheorghe (actorul Marius Rizea) ne delectează şi duminica aceasta cu poveşti amuzante despre întâmplările din viaţa lui.

Cu atâtea surprize şi momente speciale, Iuliana Tudor ne invită să ne prindem cu toţii în „Joaca de-a copilăria” şi duminică seară, pe 4 iunie, la „O dată-n viaţă”, o ediţie dedicată celor cu suflet de copil, difuzată de la ora 21:00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. Partea a doua a emisiunii poate fi văzută luni, 5 iunie, de la ora 12:00.
Previous
Next Post »