TV Paprika - recomandările lunii iulie 2017 - Zona de televiziune

TV Paprika - recomandările lunii iulie 2017


În bucătărie cu Nicola PREMIERĂ
din 1 iulie, de la 16:30

Bucătarul-şef italian Nicola Poltronieri ne invită în bucătăria sa pentru a descoperi împreună reţetele sale originale şi surprinzătoare.


Lumea lui Chuck PREMIERĂ
din 11 iulie, de la 23:00


În această emisiune vă sunt prezentate mâncăruri care evocă regiuni sălbatice, aventuri şi localnici neobişnuiţi. Mai mult, veţi pleca într-o călătorie în care vă aşteaptă descoperiri culinare fantastice, toate acestea în compania unui tovarăş de drum chipeş! Alăturaţi-vă lui Chuck Hughes în aventurile sale culinare condimentate cu senzaţii! El porneşte în urma celor mai exotice ingrediente din lume, creând mâncăruri fantastice pe baza tradiţiilor bucătăriei locale şi a propriilor idei.

Chuck vizitează cele mai izolate locuri ale lumii pentru a se întâlni cu cei cu care împarte aceeaşi pasiune pentru gătit, cu ajutorul lor prezentând telespectatorilor ingrediente şi bucate inedite. Indiferent de felul bucătăriei întâlnite, Chuck dă dovadă de aceeaşi pasiune! Şi cu cât ajunge în regiuni mai îndepărtate pentru a descoperi bucate exotice, cu atât mai mult se bucură de aventură.


Aventuri culinare în Franţa cu James Martin PREMIERĂ
din 20 iulie, de la 23:00


În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescenţă, James vizitase Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provenţa şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului. Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora.
Previous
Next Post »