TLC - recomandările lunii iulie 2017 - Zona de televiziune

TLC - recomandările lunii iulie 2017


Rochia perfectă: Australia
începând de duminică, 16 iulie, de la ora 20:00

S-a stabilit data nunţii şi invitaţiile au fost trimise deja la momentul când această serie strălucitoare intră în culisele salonului cu rochii de mireasă Brides of Sydney, unde o echipă de specialişti în domeniu ajută fiecare viitoare miresică să-şi găsească „Rochia perfectă”. Într-o combinaţie de program de modă, program pentru mirese şi sesiuni de terapie de familie, seria dezvăluie cât de departe vor merge consultanţii de la salon pentru ca toate clientele să plece acasă întru totul mulţumite. Sub îndrumarea expertului Adam Dixon, designer de rochii de mireasă la comandă și o întreagă echipă de consultanţi le ajută pe vizitatoarele venite aici să-şi găsească rochiile mult visate. Întrebarea este cât de „perfecte” vor fi acestea şi în ochii celor care le însoţesc la cumpărături pe viitoarele mirese, fără a se sfii să-şi spună răspicat părerile. De la o femeie care îşi cumpără rochia înainte ca viitorul ei mire s-o fi cerut măcar de soţie până la una care deja a probat 60 de rochii, seria dezvăluie un întreg caleidoscop de drame şi emoţii trăite în căutarea rochiei perfecte. În plus, Adam e pus în faţa unui test demn de Olimpiadă, căci campioana la hochei a Noii Zeelande, Gemma Flynn, îi cere ajutorul ca să se pregătească pentru nunta ei cu Richie McCaw, o adevărată legendă a echipei All Blacks.


Viața la 300 de kilograme: Lupta continuă
începând de joi, 13 iulie, de la ora 22:00

În această serie în zece părţi aflăm ce s-a mai întâmplat cu 18 persoane, bărbaţi şi femei care au fost la un moment dat superobezi, dar acum continuă cu stoicism o cură de slăbire dificilă, cu speranţa că vor scăpa de kilogramele în plus. În perioada în care au fost în grija medicului Younon Nowzaradan, expert în domeniu, cei 18 au slăbit în total sute de kilograme, dar pe parcurs fiecare s-a împiedicat de noi probleme de ordin fizic sau emoţional. Ashley este acum mai mobilă şi mai independentă ca oricând, dar încă se luptă cu neuropatia care îi afectează piciorul şi cu o stare de labilitate emoţională din cauza căreia cura ei de slăbire începe să-şi piardă eficienţa. Sean a slăbit peste 130 kg, dar acum şi progresele lui stagnează, iar Dr. Nowzaradan se teme că de vină este mama tânărului. După cum descoperă toţi cei implicaţi în program, operaţia de bypass gastric a fost doar primul pas, însă fiecare dintre ei trebuie să lupte mai departe ca să facă faţă dependenţelor alimentare, să-şi refacă relaţiile cu prietenii şi familia, şi astfel să-şi descopere o nouă valoare de sine.


Doi designeri, o singură familie
începând de sâmbătă, 22 iulie, de la ora 22:00

Doi designeri, Nate Berkus şi soţul lui, Jeremiah Brent, schimbă vieţile unor proprietari de locuinţe care şi-au depăşit bugetul şi timpul alocat pentru diverse lucrări de renovare. Folosindu-şi nu numai talentul de experţi în design, ci şi farmecul personal, cei doi proaspeţi tătici ne arată cum se pot ocoli astfel de obstacole, pentru a transforma în adevărate capodopere nişte proiecte care păreau a fi doar o mare risipă de bani. În plus, cei doi soţi se confruntă pe parcurs şi cu propriile probleme. Printre cei pe care îi ajută în această serie se numără Brenda şi Scott, a căror viaţă a devenit un coşmar după ce au fost nevoiţi să-şi întrerupă lucrările de renovare, pentru că acum au rămas practic să locuiască pe un şantier. Într-un alt caz, Greg şi Rochelle au început să-şi renoveze casa aşa cum visau, dar s-au ales cu o bucătărie în care Rochelle nici măcar nu mai vrea să intre. Având acces şi la viaţa privată a celor doi designeri talentaţi, aflăm ce îi motivează şi îi împinge mai departe, zi de zi. Fiecare episod ne arată din interior cum reuşesc cei doi soţi să jongleze cu viaţa profesională şi cu cea de familie, dar în acelaşi timp ne ajută să înţelegem mai bine şi să învăţăm din greşelile proprietarilor de locuinţe pe care aceşti profesionişti îi salvează din infernul renovărilor.


Dr Christian vă consultă
începând de miercuri, 5 iulie, de la ora 22:00

Dr. Christian Jessen, celebru în întreaga lume, deschide larg uşile noii sale clinici de lux, în această serie sinceră, încărcată de emoţii. În fiecare episod, cinci persoane cu probleme presante de sănătate îşi pun viaţa în mâinile cunoscutului medic, ajutat de o întreagă echipă de profesionişti de înaltă clasă. Ruby are alopecie şi îşi pierde părul, o situaţie care îi afectează respectul de sine, libidoul şi căsnicia aflată de-abia la început. Emma suferă de sindrom de ovar polichistic şi, ca urmare, s-a îngrăşat. Pe parcursul unei zile, Dr. Christian îi ajută pe aceşti pacienţi să depăşească problemele de sănătate care le pun viaţa în pericol.
Previous
Next Post »