„Sărbătoarea internațională a muzicii”, în direct, deseară, la TV5MONDE - Zona de televiziune

„Sărbătoarea internațională a muzicii”, în direct, deseară, la TV5MONDE


Toulouse găzduiește pentru al doilea an consecutiv „Sărbătoarea muzicii” / „Fête Internationale de la Musique”, un spectacol de muzică live, de amploare, prezentat de cântărețul quebecoaz Garou. O seară spectaculoasă, intensă, ce se bucură de recitalurile unor artiști speciali, o producție de anvergură, transmisă în direct de TV5MONDE, de la ora 22:00.

„Fête de la Musique” este una dintre emisiunile cu cea mai mare audiență în România, dintre programele TV5MONDE, anul trecut.

Cu ocazia Sărbătorii muzicii, canalul francofon propune până la finalul lunii iunie o serie de portrete originale ale unor artiști consacrați, alături de recitaluri speciale și concerte extraordinare. De la jazz, la muzică clasică, de la rock, la pop, trecând prin spectacolul de varietăți, TV5MONDE vă duce într-o călătorie muzicală fantastică, de savurat până la finalul lunii iunie.

Mai jos, câteva dintre emisiunile muzicale pe care le puteți urmări în următoarele zece zile.


La fête de la musique - Tous à Toulouse ÎN DIRECT
miercuri, 21 iunie, de la 22:00

Pentru al doilea an consecutiv, Garou se află la comanda spectacolului „Fête de la musique”, cu complicitatea lui Thomas Thouroude și a lui Sidonie Bonnec. Din Piața Capitole, din Toulouse, transmitem momente surprinzătoare, emoție și întâlnim numeroși artiști proveniți din medii diverse.

Prezentatori: Garou, Thomas Thouroude, Sidonie Bonnec.


Le plus grand cabaret du monde
sâmbătă, 24 iunie, de la 22:00

Patrick Sébastien crează un spectacol extraordinar, de mare amploare, alături de invitații săi.

Prezintă: Patrick Sébastien


Acoustic
sâmbătă, de la 17:30

Clasica emisiune Acoustic, extrem de apreciată în Franța și internațional, Acoustic este o întâlnire muzicală de neratat, ce găzduieşte în fiecare săptămână un artist al scenei muzicale francofone.

Prezentator: Sébastien Folin.

Creată de artistul american Joel Cohen, în 1976, adoptată apoi de Ministerul Culturii din Franța, în 1982, La Fête de la Musique / Sărbătoarea muzicii este acum celebrată în perioada solstițiului de vară în peste 110 țări din jurul globului.
Previous
Next Post »