Kylie Jenner se simte constant presată să își mențină imaginea publică, după cum aflăm din noul trailer „Life of Kylie” - Zona de televiziune

Kylie Jenner se simte constant presată să își mențină imaginea publică, după cum aflăm din noul trailer „Life of Kylie”


Crezi că o cunoști pe Kylie? Mai gândește-te. Într-un trailer recent lansat al mult-așteptatei docu-serii E!, „Life of Kylie”, care începe exclusiv la E! duminică, 16 iulie, la 21:00, Kylie Jenner le permite, mai mult ca niciodată, fanilor ei accesul în culisele vieții sale private.

Când crești în lumina reflectoarelor, toată lumea simte că te cunoaște, dar nu este adevărat”, spune tânăra 19 ani. „Simt că mulți oameni au concepții greșite în legătură cu mine”.

De când avea 9 ani, fanii au urmărit-o pe Kylie crescând, în show-ul „Keeping Up with the Kardashians”. Astăzi, jonglează cu afaceri, un imperiu social media, imaginea ei publică și faptul că este o adolescentă normală, cu prieteni normali.

Am două laturi. Am o imagine pe care mă simt constant presată să o mențin și mai am latura mea reală, pe care o adopt când sunt alături de prietenii mei”, spune ea, adăugând că „acest show este un cadou pentru fanii mei”.

Nimeni nu are o viață perfectă. Dar nici eu nu sunt complet nevinovată, pentru că întrețin acest stil de viață. Nu voi putea face asta la nesfârșit”, spune Kylie, sincer. „Nu vorbim aici despre «Keeping Up with the Kardashians». Aceasta este ca o ședință de terapie.

Urmăriți premiera „Life of Kylie”, duminică, 16 iulie, la 21:00, numai la E!

Previous
Next Post »