HISTORY - recomandările lunii iulie 2017 - Zona de televiziune

HISTORY - recomandările lunii iulie 2017


Singuri: Pierduți în sălbăticie (primul sezon) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
duminica, din 30 iulie, la ora 22:00

În urma succesului serialului „Singuri”, cel mai curajos şi mai îndelungat experiment de supravieţuire surprins vreodată de camerele TV, HISTORY® vă aduce noul serial „Singuri: Pierduţi în sălbăticie”. La fel ca în „Singuri”, zece participanţi vor fi abandonaţi în sălbăticie în nord-vestul Americii... dar asemănările se încheie aici. Cei zece participanţi sunt grupaţi în cinci echipe, formate din doi fraţi, tată şi fiică sau doi prieteni de nedespărţit. Ceea ce nu ştiu concurenţii este că vor fi separaţi şi lăsaţi pe insulă individual, doar cu un rucsac şi echipamente de filmare. Pentru a câştiga,vor trebui să se mobilizeze, să se găsească unul pe altul şi să supravieţuiască pe insulă mai mult decât perechile rivale. Vor avea de luptat cu izolarea extremă şi cu teama, atât individual, cât şi împreună, avântându-se în necunoscut şi înregistrându-şi experienţele pe parcurs. Vor putea oare să colaboreze cu succes sau se va destrăma legătura dintre ei sub asaltul neiertător al Mamei Naturi?


Dosarele extratereștrilor (sezoanele 2 și 3) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
vinerea, din 14 iulie, la ora 21:00

În 2011, numeroase dosare secrete au fost puse la dispoziţia publicului datorită Legea Libertatii de informare. Printre ele, şi Proiectul Planeta Albastră, care conţine mii de relatări despre OZN-uri şi activităţi extraterestre. Acum, „Dosarele extratereştrilor” analizează noile documente, reexaminează dovezi-cheie şi urmăreşte piste în desfăşurare. Investigăm apariţii publice de OZN-uri, răpiri, muşamalizări ale guvernelor şi noi relatări despre extratereştri de pe tot globul. Discutăm despre prelucrarea imaginilor, despre importanţa Wikileaks şi rolul jucat de platformele sociale în poveştile cu extratereştri. În final, analizăm documentele pentru a vedea cum ne-au influenţat vizitele extratereştrilor trecutul şi ce influenţă ar putea avea asupra viitorului. Dezvăluind cel mai important secret de pe Pământ, „Dosarele extratereştrilor” îi va captiva pe cei care cred şi îi va face pe sceptici să-şi pună la îndoială convingerile.


Pe urmele antichităților (sezonul 12) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
lunea, din 17 iulie, la ora 22:00

În orăşelele şi de-a lungul drumurilor lăturalnice ale Americii sunt comori ce aşteaptă să fie descoperite, vestigii preţioase ascunse în gunoaie, îngropate în hambare şi adunate în garaje. E nevoie de experţi care să găsească aceste artefacte pierdute şi să transforme rugina în bani. Pe urmele antichităţilor îi prezintă pe Mike Wolfe, proprietarul Antique Archaeology, şi pe partenerul său de afaceri, Frank Fritz, căutând obiecte de colecţie cu valoare istorică sau culturală, de care proprietarii lor au uitat. Pe parcurs, ei întâlnesc oameni ale căror poveşti ne oferă o perspectivă inedită asupra vieţii şi istoriei americane.


Dosarele JFK: Pe urmele lui Oswald PREMIERĂ ÎN CONTINUARE
marţea, la ora 22:00

Anul acesta, CIA va desecretiza peste un milion de documente legate de asasinarea lui JFK. Pentru prima dată, aceste documente sunt puse cap la cap cu informaţiile existente, dezvăluind o poveste complexă despre personalitatea şi motivaţiile lui Lee Harvey Oswald şi planul său surprinzător post-asasinat. În acest serial în şase episoade, Bob Baer şi o echipă de investigaţie de elită (aceeaşi care a realizat documentarul HISTORY® „Pe urmele lui Hitler”) vor călători prin toată lumea pentru a afla întreaga poveste. Aceasta nu este o teorie a conspiraţiei, ci o investigaţie criminalistică. Dosarele guvernamentale desecretizate aduc la lumină relaţia complexă dintre SUA şi Rusia şi secretele Cubei.

PROMO
 

Previous
Next Post »