Haluk Kurcer, președintele Kanal D, premiat la Gala Forbes Life Awards pentru „Leadership și Dinamism în Media” - Zona de televiziune

Haluk Kurcer, președintele Kanal D, premiat la Gala Forbes Life Awards pentru „Leadership și Dinamism în Media”


Ieri, 20 iunie, Haluk Kurcer, președintele Kanal D, a fost premiat pentru Leadership și Dinamism în Media în cadrul Galei Forbes Life Awards. Haluk Kurcer se află la conducerea Kanal D încă de la intrarea pe piața din România în urmă cu un deceniu.

Astăzi, stația se află în top trei televiziuni din România și s-a impus pe piața media autohtonă și în conștiința telespectatorilor ca o televiziune generalistă, ce a devenit trendsetter în materie de formate TV.

În 2016, Kanal D a înregistrat o creștere spectaculoasă a cotei de piață în primetime, cea mai mare creștere în topul televiziunilor din România. Această performanță a adus Kanal D pe locul doi în topul televiziunilor din România, în primetime (20:00–00:00). La nivel național s-a înregistrat o creștere semnificativă de 26%, iar la nivel All Urban, creșterea cotei de piață a fost de 21%, conform cifrelor livrate de Kantar Media.

În calitate de președinte și Executive Board Member, Haluk Kurcer a asigurat evoluția constantă a stației printr-o abordare proprie în ceea ce privește modelul de business și conținutul emisiunilor, încurajând permanent spiritul de echipă, creativitatea și determinarea colectivului de a face o diferență pe piața TV din România.

Sunt onorat să primesc acest premiu și îl dedic echipei Kanal D, alături de care am reușit să fim una dintre televiziunile de top din România. Țin să le mulțumesc pentru încrederea oferită și pentru efortul susținut. Acest premiu este al nostru, al echipei Kanal D!”, a spus Haluk Kurcer, președintele Kanal D.

În cadrul Galei dedicate excelenței și eleganței, au mai fost premiate personalități importante din România si branduri de lux și lifestyle.
Previous
Next Post »