E! - recomandările lunii iulie 2017 - Zona de televiziune

E! - recomandările lunii iulie 2017


Life of Kylie
din 16 iulie, duminica, la 21:00

La doar 19 ani, Kylie Jenner pare să aibă totul: este celebră, bogată, frumoasă și iubită. Dar Kylie are parte de mult mai multe decât lasă să se vadă din exterior. Urmăriți noul program al televiziunii E!, care are premiera în luna iulie, pentru a pătrunde în viața profesională a lui Kylie - aceea de antreprenor, designer de modă, scriitoare, star de televiziune și fashion icon - și în cea personală, pentru a o urmări alături de prietena sa apropiată, Jordyn Woods. Fanii săi ar putea avea impresia că știu absolut totul despre Kylie, care și-a petrecut mai mult de jumătate din viață apărând în seria E! de succes „Keeping Up with the Kardashians”, dar seria „Life of Kylie” va oferi publicului acces exclusiv în culisele vieții vedetei și imagini inedite din lumea - în continuă expansiune - a lui Kylie.


WAGS Miami (sezonul 2)
din 7 iulie, vinerea, la 23:15

Reality-show-ul WAGS vă invită, în luna iulie, la Miami, pentru a urmări în premieră sezonul 2 al seriei „WAGS Miami”, care ne dezvăluie viețile extravagante și, totodată, dramele reale care vin odată cu statutul de soție sau iubită a sportivilor celebri. Ashley Roberts este în toiul planurilor pentru nunta visurilor sale cu logodnicul ei, Philip Wheeler, jucător al echipei de fotbal american Atlanta Falcons, în timp ce Darnell Nicole Thibodeaux încearcă să își revină după despărțirea de Reshad Jones, jucător la Miami Dolphins. Tinerele WAGS (Wives and Girlfriends of Sportsperson) duc o viață șarmantă, plină de bunăstare, diamante, călătorii de lux, mașini și vile dar, în același timp, ele formează un grup exclusivist în care se susțin reciproc și fac față dozelor considerabile de dramatism!


Famously Single (sezonul 2)
din 21 iulie, vinerea, la 22:00

Celebritatea și averea aduc multe privilegii, dar garanția unei vieți sentimentale împlinite nu este unul dintre acestea. În sezonul 2 al seriei „Famously Single”, E! dezvăluie partea romantică din lumea fascinantă a opt vedete de la Hollywood care nu au avut noroc în dragoste, printre care se numără vedeta seriei #RichKids of Beverly Hills - Dorothy Wang, veteranul seriei Jersey Shore - Ronnie Ortiz-Magro și Karina Smirnoff, din emisiunea Dancing With the Stars. Trăind sub același acoperiș, cei opt încearcă să își refacă viața amoroasă ca într-un centru de recuperare, primind sarcini amuzante și având parte de provocări care scot la iveală toate temerile și experiențele emoționale anterioare, sub îndrumarea unui psiholog expert în relații, Dr. Darcy Sterling. Pe măsură ce episoadele se derulează, vedetele își depășesc zona de confort și anumite legături sentimentale încep să evolueze în interiorul casei.


Botched (sezonul 4)
din 2 iulie, duminica, la 23:00

Urmăriți-i pe celebrii chirurgi plasticieni Terry Dubrow și Paul Nassif, care continuă să repare ceea ce pare imposibil de realizat, într-un nou sezon al seriei de succes „Botched”, care începe luna aceasta la E! În căutarea perfecțiunii, eforturile anumitor oameni de a-și îmbunătăți aspectul fizic pot să lase urme surprinzătoare - dacă nu, chiar, hidoase. În noile episoade, un actor se întâlnește cu doctorii pentru că vrea să aibă o înfățișare cât mai comică, Dr. Nassif consultă un bărbat cu trei sprâncene și medicii întâlnesc o pereche de gemeni care nu au probleme identice.


Hollywood Medium with Tyler Henry (sezonul 2B)
continuă duminică, la 22:00

Sezonul 2B al celebrei serii „Hollywood Medium with Tyler Henry” continuă la E! și în luna iulie. Tyler are nu numai harul de a intra în legătură cu spiritul celor decedați și de a prevedea viitorul, ci și pe acela de a citi starea de sănătate a oamenilor și de a detecta eventualele probleme. Luna aceasta, Tyler cucerește și mai mulți clienți celebri, printre care și pe vedeta seriei „Real Housewife” - Lisa Vanderpump, care intră în legătură cu bunica ei plecată din lumea celor vii. De asemenea, patinatorul olimpic Johnny Weir va primi răspunsuri la întrebări legate de divorțul său extrem de public, iar DJ-ul Pauly D va avea parte de o legătură șocantă cu un prieten care a fost ucis. În plus, dezvoltatorul imobiliar Todd Chrisley izbucnește în lacrimi, în timpul unei dezvăluiri fabuloase, care îl transformă din sceptic în credincios.
Previous
Next Post »