DIVA - recomandările lunii iulie 2017 - Zona de televiziune

DIVA - recomandările lunii iulie 2017


Filme mortale de vară
de luni până vineri, de la 14:00, câte două filme

În luna iulie, DIVA vă propune thrillere și filme dramatice, de luni până vineri. Printre titlurile pe care le vom urmări se numără „Băiatul din pod”, despre o adolescentă care se împrieteneşte cu un băiat misterios, care locuieşte în podul casei sale, „Secretul soțului meu”, în care o tânără se îndoiește de soțul ei, după ce rivalul său este găsit mort, „Capcana maternității”, în care o femeie aleasă drept mamă-surogat nu este ceea ce pare și „Prietenie fatală”, despre prietenia dintre două fete care ia o turnură neașteptată, atunci când una dintre ele devine foarte posesivă.


Filmele de succes ale verii
vinerea, la 21:00

Vara aceasta, toată lumea se bucură de filmele de succes de la DIVA, de vineri seara. Vom vedea „Gladiatorul” (pe 7 iulie), cu Russell Crowe și Joaquin Phoenix, „Tornada” (pe 14 iulie), în care Bill Paxton și Helen Hunt sunt doi cercetători care vânează furtuni, „King Kong” (pe 21 iulie), o aventură epică despre un monstru, cu Naomi Watts și Adrien Brody și „Mumia” (pe 28 iulie), cu Brendan Fraser și Rachel Weisz, care iau parte la o aventură extrem de neașteptată.


Hawaii Five-0 (sezonul al șaselea)
câte două episoade, lunea, la 21:00

Serialul urmărește o echipă de elită a poliției din Hawaii, care luptă împotriva criminalilor de pe insulă. În sezonul 6, aceștia anchetează furtul unor bombe din vremea celui de Al Doilea Război Mondial, iar Lou merge la Chicago pentru a încerca să îl determine pe Clay să mărturisească faptul că a săvârșit o crimă. În paralel, încercând să câștige un pariu cu McGarrett și Danny, Kono și Chin sunt luați ostatici de doi bărbați înarmați, care plănuiesc să îngroape corpul unui polițist.


Dispăruta
câte două episoade, marțea, la 21:00, din 11 iulie

Serialul pe care nu trebuie să îl ratezi revine la DIVA în luna aceasta, pentru a fi siguri că nu ați ratat niciun detaliu al poveștii captivante. Thrillerul francez în opt părți urmărește drama provocată de dispariția unei adolescente în Lyon și ancheta poliției pentru a da de urma acesteia.
Previous
Next Post »