Discovery Channel - recomandările lunii iulie 2017 - Zona de televiziune

Discovery Channel - recomandările lunii iulie 2017


Curse în afara legii
începând de miercuri, 5 iulie, de la ora 22:00

Elita piloţilor de curse de stradă din Oklahoma City s-a urcat din nou la volan şi e gata să scoată fum din cauciucuri, la greu! Începe un nou sezon al seriei, iar echipa trece la un nou nivel, aşa încât Chief şi Shawn privesc în urmă, ca să vadă cât de departe au ajuns de la începuturile seriei şi până acum. Trecem în revistă imagini dezvăluite în premieră absolută, cu băieţii participând la curse înainte ca seria să înceapă, dar vedem şi secvenţe din celebra Mega Race din California – de la teste suplimentare cu noua maşină a lui Chief până la Farmtruck şi AZN, care încearcă o tură de teste şi curse pe cont propriu, în timp ce aşteaptă să sosească şi Aaron. Tot în acest sezon, băieţii de la „Curse în afara legii” acceptă să intre în cursă contra celor de la „Maşini nervoase”, Farmtruck şi AZN încep să lucreze la o maşină cu buget fix, ca să concureze cu Aaron, iar Chief şi Shawn pornesc în căutarea maşinii perfecte.


Goana după aur: Povestea lui Parker
începând de luni, 10 iulie, de la ora 22:00

În anii 1890, mii de oameni au murit încercând să se îmbogăţească în „Goana după aur” din Klondike. Printre căutătorii de aur, ei rămân nişte adevăraţi eroi – pionieri care au pus totul la bătaie pentru şansa de a se acoperi de glorie. Inspirat de John Schnabel, iubitul şi regretatul său bunic – devenit o adevărată legendă în această lume dură – în această serie uimitoare în patru părţi, Parker Schnabel decide să se supună testului suprem, ca să afle dacă e demn de a sta alături de cei care i-au deschis acest drum în viaţă. Ce va descoperi despre înaintaşii lui şi despre eforturile susţinute pe care le-au făcut şi ei, în drumul lor spre victorie?


Războiul din ocean
începând de duminică, 23 iulie, de la ora 20:00

Imposibil de controlat sau de păzit, oceanele acoperă trei cincimi din suprafaţa globului şi reprezintă o graniţă naturală pentru 146 de ţări. În apele oceanului a apărut însă o nouă specie: mercenari care sfidează legea şi astfel pun în pericol nu numai vietăţile marine, ci întreaga planetă. Această serie captivantă, în şase părţi, îi prezintă pe eroii neştiuţi care, mânaţi de setea lor dreptate, îi urmăresc pe acei infractori în misiuni dificile, pline de adrenalină, trăind poveşti incredibile despre curaj, conflict şi schimbare – din îndepărtatul ocean din sudul Antarcticii până la recifele de corali din Tanzania sau zonele bogate în ton din Pacificul de Vest. Urmărim acţiuni uluitoare de pe linia frontului, într-un veritabil război, căci o coaliţie mondială de activişti, oameni de ştiinţă şi jurnalişti de investigaţie se organizează ca să-i înfrunte pe braconieri, să le distrugă reţelele ilegale de pescuit şi să-i aducă în faţa legii. Avându-l drept co-producător pe legendarul actor de la Hollywood, Robert Redford, seria ajunge până la capătul lumii, pe urmele unei bătălii esenţiale pentru supravieţuirea Pământului.


Pericolul ţânţarilor
începând de joi, 6 iulie, de la ora 21:00

În fiecare an, ţânţarii ucid mai mulţi oameni decât toate celelalte specii de pe glob la un loc. Oamenii de ştiinţă pun acum la punct metode care ar putea ucide populaţii întregi de ţânţari, pentru a diminua numărul tot mai mare de pierderi de vieţi omeneşti. Dacă eforturile lor reuşesc, aceasta ar putea fi cea mai mare dispariţie planificată a unei specii din istoria omenirii. Filmul de două ore plonjează cu îndrăzneală în lupta dintre oameni şi ţânţari, întrebându-se cine ar putea prezice ce se va întâmpla când omul îşi va asuma “rolul de Dumnezeu”. Filmată pe patru continente, cu contribuţia unora dintre cei mai mari experţi din lume în domeniu, producţia aduce informaţii unice despre această pandemie globală care se extinde, lansând în acelaşi timp un apel la acţiune pentru un uriaş efort conjugat la nivel internaţional, absolut necesar pentru a împiedica răspândirea acestei insecte perfide pe întregul mapamond. Filmul explorează biologia unică a ţânţarului, dezvăluind incredibila capacitate a speciei de a se adapta, zădărnicind orice eforturi ale oamenilor de a o ţine sub control. De asemenea, sunt prezentate noi şi posibil controversate metode de a elimina pericolul pe care îl reprezintă ţânţarii pentru întreaga lume.
Previous
Next Post »