Din 10 iulie, de la ora 20:00, Kanal D va difuza un nou sezon al serialului „Bahar: Viață furată” - Zona de televiziune

Din 10 iulie, de la ora 20:00, Kanal D va difuza un nou sezon al serialului „Bahar: Viață furată”


Începând din 10 iulie, de luni până vineri, de la ora 20:00, fanii serialelor turcești au încă un motiv de bucurie întrucât la Kanal D se va da startul celui de-al patrulea sezon al serialului care a cucerit o țară întreagă, „Bahar: Viață furată” (titlul original: „O Hayat Benim”). Povestea de dragoste intensă dintre cei doi protagoniști, Bahar (Ezgi Asaroğlu) și Ateş (Keremcem), destinul sinuos al unei fete crescute în condiții vitrege, în sânul unei familii sărace, dar și numeroasele răsturnări de situație fac din această producție o adevărată capodoperă cinematografică.

În acest sezon, Efsun (Ceren Moray) este o femeie împlinită, care și-a atins obiectivele: căsătorită, cu propria afacere și mama unei frumoase fetițe; pe de altă parte, Bahar, sora acesteia, a pierdut totul, iar singura care îi dă speranțe este Nuran, cea pe care o cunoaște ca fiind nepoata sa. Jocurile sunt făcute: două mame, Bahar și Efsun, o fetiță nevinovată prinsă la mijloc. Toate secretele, minciunile și disputele între cele două surori afectează viețile protagoniștilor. O singură întrebare își caută răspuns: oare va reuși Bahar să își recupereze tot ce a pierdut? Odată cu trecerea timpului, povestea se complică și adevărul iese la iveală treptat...

Nu ratați un nou sezon al serialului fenomen „Bahar: Viață furată”, difuzat începând cu 10 iulie, de luni până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D!
Previous
Next Post »