Crime + Investigation - recomandările lunii iulie 2017 - Zona de televiziune

Crime + Investigation - recomandările lunii iulie 2017


60 de zile după gratii: Atlanta (sezonul al treilea) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
marţea, din 11 iulie, la ora 24:00

„60 de zile după gratii: Atlanta” pătrunde în penitenciarul Fulton din  Atlanta pentru un nou sezon exploziv într-una din cele mai periculoase închisori din SUA. Cu de cinci ori mai mulţi deţinuţi decât în sezoanele anterioare, probleme grave cu drogurile, bande puternice şi ameninţarea continuă a violenţei, voluntarii sunt aruncaţi şi mai adânc în periculoasa lume de după gratii. Penitenciarul districtual Fulton, condus de gardianul-şef col. Mark C. Adger, e infestat de bande rivale, droguri şi corupţie. Aflând despre succesul răsunător al programelor din districtul Clark, din Indiana, colonelul Adger a hotărât să apeleze şi el la ajutorul civililor nevinovaţi pentru a ajunge la sursa acestor probleme şi a oferi o privire obiectivă asupra vieţii din închisoarea pe care o conduce.

PROMO
 Vânătorul de criminali (sezonul al cincilea) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
lunea şi joia, din 3 iulie, la ora 22:00

În iulie, numai la Crime + Investigation®, lt Joe Kenda şi echipa sa de luptători contra crimei din Colorado Springs se întorc cu sezonul 5 din Vânătorul de criminali. Cel mai urmărit serial poliţist reality din America îi urmăreşte pe Kenda şi echipa lui, care au rezolvat peste 387 de cazuri de crimă. Cu o rată de succes de 92%, Kenda e cel mai bun detectiv de Omucideri. Veniţi alături de el în timp ce ne prezintă câteva dintre cele mai dificile cazuri de crimă la care a lucrat împreună cu echipa sa. Exploraţi dedesubturile lumii interlope americane pe CI şi aflaţi secretele activităţii unuia dintre cei mai buni detectivi de la Omucideri.

PROMO
 Evadare din secta poligamă (sezonul al doilea) CONTINUĂ - NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
sâmbăta, din 8 iulie, la ora 23:00

Sezonul 2 din serialul original „Evadare din secta poligamă” începe în iulie la CI. Serialul prezintă dramatica activitate a trei tinere femei care au scăpat dintr-o sectă poligamă numită Clanul Kingston cu doar câţiva ani în urmă. Acum, cele trei femei ajută alţi oameni, tinere, tineri şi copii să scape şi să se adapteze la viaţa din afara sectei. Difuzat sâmbăta la ora 23:00, „Evadare din secta poligamă” e în exclusivitate la CI.

PROMO
 Primele 48 de ore (sezonul 20) PREMIERĂ ÎN CONTINUARE
joia, din 29 iunie, la ora 23:00

În medicină, vorbim de „ora critică”. În investigaţiile poliţieneşti, vorbim de primele 48 de ore. Orice poliţist vă va spune că, dacă nu are o pistă, un suspect sau o arestare în primele 48 de ore, şansele de rezolvare a cazului se reduc la jumătate. Serialul „Primele 48 de ore” îi urmăreşte pe detectivii specializaţi în omucideri în timpul acestor prime ore esenţiale, în cursa pentru soluţionarea diverselor crime. Urmăriţi detectivii din câteva echipe de elită care se folosesc de indicii pentru a elucida noile cazuri - cu un cronometru care marchează trecerea inexorabilă a celor 48 de ore.
Previous
Next Post »