Cinemax - premierele lunii iulie 2017 - Zona de televiziune

Cinemax - premierele lunii iulie 2017


Orașul Londra
(London Town, dramă, S.U.A., 2016)
9 iulie, ora 21:00

Regia: Derrick Borte.
Cu: Daniel Huttlestone, Dougray Scott, Natascha McElhone, Jonathan Rhys Meyers, Tom Hughes.

În Londra anului 1978, Shay începe să asculte The Clash pentru a impresiona o fată obsedată de punk. La scurt timp, Shay îl întâlnește pe liderul trupei The Clash care îl sfătuiește cum să-și rezolve problemele.

Experimentează muzica și energia punk-ului underground din anii ’70! Pentru Shay (Daniel Huttlestone), un băiat de 15 ani, muzica celor de la The Clash, pe care o ascultă pentru prima dată, reprezintă o revelație ce dezvăluie o nouă lume a conștiinței și o sfidare anticonstituțională care depășește tot ce știa el în suburbia Londrei unde locuiește. Intrat în lumea punk-ului în plină ascensiune, se implică în două relații care îi vor schimba viața – se îndrăgostește de răzvrătita Vivian (Nell Williams) și se împrietenește cu nimeni altul decât electrizantul solist al celor de la The Clash, Joe Strummer (Jonathan Rhys Meyers).

Având o coloană sonoră diversă care trece de la The Clash la The Ramones și la Buzzcocks, filmul surprinde sunetul și spiritul unei perioade care a șocat lumea.


Magic Mike XXL
(dramă, S.U.A., 2015)
16 iulie, ora 21:00

Regia: Gregory Jacobs.
Cu: Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez.

La trei ani după ce Mike a renunțat la cariera de stripper, ceilalți dansatori din trupa Regii din Tampa se pregătesc să facă la fel. Dar, înainte de asta, vor să ofere o ultimă reprezentație alături de legendarul Magic Mike.

La trei ani după ce Mike a decis să nu mai fie stripper, ceilalți dansatori rămași în trupa Regii din Tampa se pregătesc să renunțe și ei. Dar vor să facă asta în felul lor: vor să ofere o ultimă reprezentație senzațională în Myrtle Beach și vor ca legendarul Magic Mike să li se alăture în lumina reflectoarelor. Pe drumul spre ultimul lor spectacol, ei se opresc în Jacksonville și Savannah unde se întâlnesc cu vechi cunoștințe și își fac noi prieteni. De asemenea, Mike și băieții învață niște mișcări noi și își îmbrățișează trecutul în moduri surprinzătoare.

PROMOStagiatura mea în canada
(My Internship in Canada (AKA. Guibord s'en va-t-en guerre), comedie, Canada, 2015)
30 iulie, ora 21:00

Regia: Philippe Falardeau.
Cu: Patrick Huard, Suzanne Clément, Irdens Exantus, Clémence Dufresne-Deslières, Sonia Cordeau.

Steve Guibord este un membru independent al Parlamentului din nordul Quebec-ului care, pe neașteptate, se află în postura dificilă de a avea votul decisiv în ceea ce privește participarea Canadei la războiul din Orientul Mijlociu.

Steve Guibord este membru independent al Parlamentului, reprezentând Prescott-Makadewà-Rapides-aux Outardes, un vast district din nordul Quebec-ului. Urmărit de întreaga țară, Guibord se află, fără voie, în postura dificilă de a deține votul decisiv care va determina dacă țara lor se va implica în război. Însoțit de soție, de fiică și de un stagiar idealist din Haiti pe nume Souverain Pascal, Guibord merge să se consulte cu alegătorii districtului său.

În timp ce grupurile de alegători sunt implicate într-o dezbatere ce scapă de sub control, deputatul va trebui să se confrunte cu propria conștiință. Filmul este o satiră politică în care politicieni, cetățeni și grupuri de alegători se confruntă și discută despre democrație.

PROMOCea de-a 9-a viață a lui Louis Drax
(The 9th Life of Louis Drax, mister, Canada, 2015)
23 iulie, ora 21:00

Regia: Alexandre Aja.
Cu: Jamie Dornan, Sarah Gadon, Aiden Longworth, Aaron Paul, Oliver Platt.

Psihologul Allan Pascal se afundă în misterul care testează limitele fanteziei și ale realității în momentul în care începe să lucreze cu un băiat de 9 ani care a suferit o cădere aproape fatală de pe o stâncă abruptă.

După ce a supraviețuit în toată viața sa ghinionistă celor opt accidente ce l-au adus aproape de moarte, Louis Drax (Aiden Longworth) cade de pe o stâncă la a noua aniversare. În timp ce poliția investighează cauza căderii aproape fatale a lui Louis și locul unde se află violentul său tată, Peter (Aron Paul), faimosul neurolog Dr.Allan Pascal (Jamie Dornan) se folosește de practici neortodoxe în încercarea de a pătrunde în subconștientul băiatului și de a dezvălui adevărul despre evenimentele care au condus la starea lui.

Dar, pe măsură ce pătrunde din ce în ce mai mult în misterioasa abilitate a băiatului de a păcăli moartea, doctorul se îndrăgostește de mama lui Louis, Natalie (Sarah Gadon). Cum noi indicii apar în caz, o dezvăluire șocantă schimbă viețile lui Louis Drax și ale tuturor celor din jurul lui.


Agentul de la U.N.C.L.E.
(The Man from U.N.C.L.E., acțiune, S.U.A., 2015)
2 iulie, ora 21:00

Regia: Guy Ritchie.
Cu: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Hugh Grant.

La începutul anilor 1960, doi agenți, unul de la CIA și celălalt de la KGB, participă la o misiune comună: ei trebuie să distrugă o organizație criminală care vrea să destabilizeze echilibrul fragil al puterii folosind arme nucleare.

Plasat la începutul anilor 60', în plin Război Rece, filmul se centrează pe agentul Solo (Henry Cavill) de la CIA și agentul Kuryakin (Armie Hammer) de la KGB. Nevoiți să lase deoparte vechile conflicte, cei doi fac echipă pentru a opri o organizație criminală internațională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare și tehnologie avansată. Singura pistă a celor doi către organizația secretă este fiica unui om de știință german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizație. Ei pornesc într-o cursă contracronometru ca să-l găsească și să oprească o catastrofă mondială.

PROMO


Întoarcerea lui Ringo
(Il ritorno di Ringo (AKA. The Return of Ringo), acțiune, Italia, 1965)
17 iulie, ora 21:00

Regia: Duccio Tessari.
Cu: Giuliano Gemma, Fernando Sancho, Lorella De Luca, Nieves Navarro, Antonio Casas.

După ce a luptat în Războiul Civil, ofițerul în rezervă Ringo descoperă că locuința sa a fost invadată de bandiți mexicani și se infiltrează în bandă pentru a restabili ordinea și a afla dacă soția sa i-a fost credincioasă.

Filmul, ce îl are în rol principal pe Giuliano Gemma, este o relatare liberă a vechii povestiri grecești „Odissea”. Montgomery Brown (Gemma) este Odiseu care se întoarce din Războiul Civil în care se presupune că ar fi murit și își găsește casa invadată de bandiți si pe soția sa logodită cu unul dintre lideri, Paco Fuentes. În încercarea de a descoperi dacă soția i-a fost credincioasă, își vopsește părul și se deghizează într-un țăran mestizo câștigând, treptat, accesul la vechea sa casă și aflând pe parcurs că are o fiică pe care Paco o folosește ca să o determine pe Hally să fie de acord să se mărite cu el. Ringo îi face părtași la acțiune pe cetățenii orașului, pornind lupta de înfrângere a fraților Fuentes și de recâștigare a familiei sale.


Moos
(comedie, Olanda, 2016)
24 iulie, ora 21:00

Regia: Job Gosschalk.
Cu: Jip Smit, Daniel Cornelissen, Michiel Romeyn, Lineke Rijxman, Frederik Brom.

Moos a visat mereu să meargă la școala de actorie, dar nu a fost lăsată de tatăl ei. Dar, acum, acel Sam, prietenul său din copilărie, se întoarce în oraș, iar ea vrea să-i demonstreze lui și ei însăși că își poate atinge țelul.

Este seara de Hanukkah și totul este la fel cum a fost mereu pentru Moos. Exceptând un singur lucru: prietenul ei din copilărie, Sam, care a venit din Israel ca oaspete surpriză. Cu Sam alături, Moos își dă seama că viața sa a stat pe loc și că trebuie să-și urmeze visurile. Spre surprinderea tuturor, ea vrea să se înscrie la Școala de Arte. În ciuda încurajării chipeșului profesor de canto, Chris, Moos își dă seama că nu toți sunt la fel de receptivi la talentele ei și că este posibil să fie nevoită să apeleze la planul B.

Între timp, Sam începe să-și dea seama că sentimentele lui pentru Moos nu s-au diminuat de-a lungul anilor.


Noaptea în Manhattan
(Night Falls on Manhattan, dramă, S.U.A., 1996)
5 iulie, ora 21:00

Regia: Sidney Lumet.
Cu: Andy Garcia, Ian Holm, James Gandolfini, Lena Olin, Richard Dreyfuss.

Sean Casey, un polițist idealist devenit avocat, se află în mijlocul unei anchete privind corupția din poliție, în care ar putea fi implicat tatăl său care lucrează pentru NYPD.

Andy Garcia joacă alături de câștigătorul premiului Oscar Richard Dreyfuss în acest thriller politic electrizant regizat de celebrul Sidney Lumet. Sean Casey (Garcia) este încă un avocat idealist până când urmărirea penală a unui lord al drogurilor ucigaș de polițiști îl catapultează în centrul furtunoasei scene politice a New York-ului. Jurând să urmărească indiciile oriunde ar duce ele, se avântă în căutarea adevărului care îl va obliga să pună la îndoială încrederea sa în lege, loialitatea față de cei dragi și poziția sa într-un sistem în care justiția este o înșelătorie.


Starsky și Hutch
(Starsky & Hutch, comedie, S.U.A., 2004)
3 iulie, ora 21:00

Regia: Todd Phillips.
Cu: Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg, Fred Williamson, Vince Vaughn.

E 1975 și asistăm la nașterea legendarului parteneriat dintre polițiștii Starsky și Hutch. 

Detectivul David Starsky (Ben Stiller) este cel mai devotat polițist sub acoperire din câți s-au pomenit prin Bay City, California. E un maniac al meseriei. Când e la datorie, nicio crimă nu poate scăpa nepedepsită. Și, culmea, el e tot timpul la datorie. Asta e partea cea bună, pentru că seamănă cu mămica lui, o polițistă care, la vremea ei, a băgat groaza în infractorii din Bay City și care a devenit cu vremea un soi de legendă. Dar, în timp ce mama lui a avut un singur partener de-a lungul întregii cariere, fiul își schimbă partenerii ca și tricourile. Detectivul Ken „Hutch” Hutchinson (Owen Wilson) are problemele lui. E un bun polițist, are fler, dar se grăbește prea tare și, uneori, o cam dă în bară. Are instincte excelente, dar trebuie puțin domolit pentru a rămâne de partea cea dreaptă a legii.

Căpitanul Dobey, care a ajuns la disperare, găsește soluția perfectă pentru cele două mari probleme de care suferă: formează o echipă din Starsky și Hutch și îi trimite pe stradă împreună. Încă din prima zi, apare un cadavru plutitor în golf. Cu ajutorul unui informator racolat de Hutch, Huggy Bear, cei doi încearcă să rezolve crima.

Toate drumurile duc spre Reese Feldman, un om de afaceri bogat, dar Starsky și Hutch nu au suficiente probe împotriva lui. Felman plănuiește să dea lovitura vieții lui tocmai acum, astfel că pune la punct planul celei mai mari afaceri cu droguri din cariera lui.


Calmul dinaintea furtunii
(The Gathering Storm, dramă, Marea Britanie, 2002)
10 iulie, ora 21:00

Regia: Richard Loncraine.
Cu: Albert Finney, Vanessa Redgrave, Jim Broadbent, Linus Roache, Lena Headey.

O analiză intimă a căsătoriei dintre Winston și Clementine Churchill și o poveste puternică despre curajul dovedit de Churchill în încercarea sa de a-i avertiza pe britanici cu privire la pericolul nazist.

O poveste puternică despre curajul dovedit de Churchill în încercarea sa de a-i avertiza pe britanici cu privire la pericolul nazist, atunci când țara nu-și dorea decât pacea. Filmul analizează viața intimă a personajului, reîntoarcerea în atenția publică de la marginile politicii și prețul personal pe care l-a plătit ca să poată deveni un lider și un erou.

Azi, Winston Churchill este considerat unul dintre cei mai mari lideri ai tuturor timpurilor și un erou care a ajutat Marea Britanie să supraviețuiască celui de-al Doilea Război Mondial. Dar în anii ‘30, locul lui Churchill în istorie nu putea fi mai neclar – avertismentele legate de puterea tot mai mare a celui de-al treilea Reich erau ignorate de cei mai mulți și, astfel, viața lui personală, și profesională, a avut de suferit... După atacul Germaniei asupra Angliei, teoriile sale despre Hitler au început să fie crezute și Churchill a avut ocazia să demonstreze ce destin măreț îi era predestinat.


Baladă din valea morții
(Una pistola per Ringo (AKA. A Pistol for Ringo), western, Italia, 1965)
19 iulie, ora 21:00

Regia: Duccio Tessari.
Cu: Giuliano Gemma, Fernando Sancho, Lorella De Luca, Nieves Navarro, Antonio Casas.

În acest western spaghetti, faimosul pistolar Ringo este trimis să se infiltreze la o fermă invadată de bandiți mexicani și să salveze ostaticii, inclusiv pe logodnica șerifului local.

Într-un oraș de la graniță, faimosul pistolar Ringo (Giuliano Gemma) ucide patru persoane în legitimă apărare, dar este arestat. Între timp, o bandă de mexicani traversează granița și jefuiesc banca locală. Liderul lor este rănit când încercă să scape, prin urmare, bandiții se refugiază la o fermă învecinată luându-i ostatici pe cei din bancă. Șeriful nu prea dorește să acțiuneze deoarece logodnica lui se află printre prizonieri. Singurul care îl poate ajuta acum este Ringo, care este eliberat și căruia i se cere să se infiltreze în bandă.


Sub vulcan
(Under the Volcano, dramă, S.U.A., 1984)
19 iulie, ora 21:00

Regia: John Huston.
Cu: Finney, Jacqueline Bisset, Anthony Andrews, Ignacio López Tarso, Katy Jurado.

1938. Pe fondul izbucnirii războiului din Europa și al sărbătorii mexicane Ziua Morților, parcurgem o zi din viața lui Geoffrey Firmin, un consul britanic dintr-un orașel mexican, a cărui viață degradantă și obscură este cauzată de cosumul de alcool.

1 noiembrie 1938, Ziua Morților în Cuernavaca, Mexic. Geoffrey Firmin (Albert Finney), consul britanic în Mexic, tocmai și-a dat demisia și se consolează alături de cel mai bun prieten al său, o sticlă cu alcool, în încercarea de a da uitării propriile probleme și pe cele ale lumii. În timp ce Războiul Civil Spaniol și amploarea  pe care o ia nazismul în Germania au alimentat naționalismul mexican, el încă suferă din cauza divorțului de soția sa, Yvonne (Jacqueline Bisset).

Deși i-a scris de câteva ori despre intențiile ei, fără să primească vreun răspuns, Yvonne decide să se întoarcă în Cuernavaca de Ziua Morților. Dar tot atunci sosește și mai tânărul frate vitreg al lui Geoffrey, Hugh (Anthony Andrews), care este pregătit să-și ajute fratele să renunțe definitiv la băutură și să-și trăiască din nou viața. Însă un bețiv autodistructiv nu este un om ușor de ajutat...
Previous
Next Post »