Ce vedem la TV Paprika în ultima săptămână din iunie? - Zona de televiziune

Ce vedem la TV Paprika în ultima săptămână din iunie?

Finalul lunii iunie aduce, la TV Paprika, doi gurmanzi celebri (chef-ul american Anthony Bourdain și actorul francez Gérard Depardieu) și un simpatic bucătar britanic (Jamie Oliver). Cel dintâi cutreieră cele mai îndepărtate țări ale lumii, pentru a gusta din bucatele locale. Al doilea alege Europa, în același scop culinar. Iar Jamie ne învață cum să gătim sănătos și ieftin, cu ce avem prin cămară.


Periplu culinar cu Gérard Depardieu
pe 26 iunie, de la 15:00

Actorul francez Gérard Depardieu ne invită să călătorim cu el prin Europa, într-un periplu culinar delicios. Actorul de 68 de anicălătorește prin în Franța, Scoția, Italia, Portugalia, Spania și Germania șidescoperă deliciile bucătăriei locale. Alături de maestrul bucătar Laurent Audiot, prietenul său de 20 de ani încoace, Depardieu explodează de energie, gustând din toate delicatesele regionale, cu spor gargantuelic. Și ne face ditamai pofta de mâncare...


Să economisim cu Jamie
între 26-28 iunie, de la 18:00

Sezonul doi al emisiunii culinare prezentate de Jamie Oliver continuă. Plină de arome îndrăzneţe, reţete uimitoare şi sfaturi şi sugestii pentru economia în bucătărie, producția este o celebrare a meselor gustoase şi sănătoase, cu buget mic. Simpaticul bucătar britanic dovedeşte că, investind în dulapul din cămară și folosind inteligent resturile dinfrigider, pentru un preparat nou, poţi evita risipa și poţi mânca regeşte, indiferent de limitele bugetului.


Anthony Bourdain: Locuri necunoscute
pe 29 iunie, de la 18:00

Pe 29 iunie, emisiunea ajunge la sezonul 4, la TV Paprika. Celebrul chef american Anthony Bourdain face ce știe mai bine: cutreieră lumea, în căutarea de bucate interesante, pe care le încearcă fără frică. Emisiunea prezintă locuri în care bucătarii profesioniști nu prea au ce căuta, iar Bourdain va experimenta feluri de mâncare din Columbia, Peru, Maroc, Canada și Congo.
Previous
Next Post »