AXN - recomandările lunii iulie 2017 - Zona de televiziune

AXN - recomandările lunii iulie 2017


Grimm (sezonul al doilea) SEZON NOU
din 21 iulie, de la 21:05

Nick află că mama lui s-a întors pentru a-l salva. Juliette este în continuare în comă, iar Monroe și Rosalee duc o luptă contra cronometru pentru a o salva. Nick investighează cazul unui bărbat ucis în port, iar mama lui crede că are informații ce pot ajuta. Atunci când bestia care a ucis victima atacă agenții FBI, îl păcălește pe Nick să vină pe teritoriul său. Când Nick ajunge la locul cu pricina, bestia se pregătește să îl ucidă.

Un nou sezon plin de aventuri începe în 21 iulie, pe AXN.

Cu: David Giuntoli, Russell Hornsby.

Filme în nopți de vară

Weekend-ul Hannibal


Hannibal
15 iulie, de la 22:00

Au trecut zece ani de când dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) a evadat din arest, zece ani de când agenta FBI Clarice Starling a discutat cu el într-un spațiu de maximă securitate pentru criminali psihopați. Dar ea n-a uitat întrevederile lor, glasul rece al dr. Lecter încă mai sună în visele ei. Anthony Hopkins reia personajul dr. Hannibal Lecter, cel cu care a cucerit Oscarul, iar de data aceasta, rolul agentului special Clarice Starling este interpretata de Julianne Moore, de două ori nominalizată la Oscar.

Cu: Anthony Hopkins, Julianne Moore.


Dragonul roșu (Red Dragon)
16 iulie, de la 22:00

Will Graham este un agent FBI retras din funcție, chemat să rezolve un dificil caz în legatură cu un criminal în serie, supranumit „Zâna Măseluță”. Will va cere ajutorul lui Hannibal Lecter, un criminal notoriu aflat acum după gratii, care are un cu totul alt plan decât poate bănui Will.

Cu: Anthony Hopkins, Edward Norton.


Reservation Road
1 iulie, de la 21:00

Într-o seară de toamnă, după un moment fericit al vieții lor, o familie cu doi copii se oprește în drum spre casă la o benzinărie. Într-un moment de neatenție, fiul dispare pentru totdeauna din viața familiei. Tragedia afectează în egală măsură două familii, pe viață.

Cu: Joaquin Phoenix, Mark Ruffalo.


Autostopistul (The Hitcher)
2 iulie, de la 22:00

Un tânăr scapă cu viață dintr-o cursă a unui autostopist foarte violent. În scurtă vreme, însă, află că agresorul de pe autostradă îi pună în cârcă acțiuni pe care el nu le-a comis niciodată, transformându-i viața într-un iad.

Cu: Rutger Hauer, C. Thomas Howell.


Nume de cod: Mercury (Mercury Rising)
8 iulie, de la 21:00

Un agent FBI  căzut în dizgrație ocolește regulile stricte ale Biroului Federal pentru a-l apăra pe Simon, un baiețel autist în vârstă de 9 ani care a spart un cod guvernamental considerat imposibil de spart. Copilul poate citi codul Mercury, cel mai avansat din lume, cu ușurința cu care alți copii citesc povești.

Cu: Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes.


Mumia (The Mummy)
30 iulie, de la 21:00

În 1923, vânătorul de comori Rick O'Connel descoperă în Egipt ruinele unor construcții în care faraonii legendari și-au ascuns comorile. Dar tot acolo a fost îngropat de viu și blestemat preotul Imoteph, care de abia așteaptă să fie eliberat pentru a se răzbuna.

Cu: Rachel Weisz, Brendan Fraser.
Previous
Next Post »