Au început înscrierile pentru sezonul trei „Bravo, ai stil!” - Zona de televiziune

Au început înscrierile pentru sezonul trei „Bravo, ai stil!”


„Bravo, ai stil!”, show-ul fenomen care a stârnit interesul a mii de tinere dornice să se afirme în lumea televiziunii, se pregătește deja pentru cel de-al treilea sezon. Cele mai stilate și ambițioase fete sunt așteptate să se înscrie la casting pe adresa casting.kanald.ro, completând formularul și anexând o fotografie reprezentativă pentru stilul vestimentar adoptat.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”, ce va debuta în grila de toamnă a postului Kanal D, își așteaptă potențialele concurente care pot convinge că sunt potrivite pentru a intra în concursul care le poate schimba radical viața. Astfel, la finalul acestui an, telespectatorii își vor desemna cea de-a treia „Cea mai stilată femeie din România”.

De-a lungul celor două sezoane, show-ul „Bravo, ai stil!” a stârnit furori și controverse, împărțind țara în tabere și oferind o expresie nouă pentru conversațiile zilnice ale românilor. Toate concurentele participante în primele două sezoane au avut ocazia să învețe, să se perfecționeze, dar și să câștige simpatia a milioane de oameni. Multe dintre acestea au devenit repere de stil și de modă pentru cei din fața micilor ecrane, lansându-se astfel în lumea fascinantă a modei.

„Bravo, ai stil!” este un show despre atitudine și stil, podiumul fiind pretextul pentru ca participantele să arate cât de bine se simt în pielea lor, să cucerească juriul și telespectatorii, indiferent de conflictele inerente unui astfel de concurs.
Previous
Next Post »