Andreea Bănică, prima apariție în platoul „Bravo, ai stil!” în calitate de prezentatoare a emisiunii - Zona de televiziune

Andreea Bănică, prima apariție în platoul „Bravo, ai stil!” în calitate de prezentatoare a emisiunii


Andreea Bănică a pășit ieri pentru prima dată în platoul „Bravo, ai stil!”, în calitate de prezentatoare a show-ului. Vedeta a făcut cunoștință cu membrii echipei, a discutat în culise cu jurații și, pe scena „Bravo, ai stil!”, a preluat ștafeta de la Ilinca Vandici.

Am fost foarte emoționată, «Bravo, ai stil!» este o emisiune care a devenit un adevărat fenomen, mă bucur enorm să fac parte din acest proiect ambițios și unic din România. Ii admir pe jurați și apreciez faptul că în cadrul acestui show se formează adevărate personalități. Fetele care reușesc să treacă prin această competiție evoluează foarte mult, nu numai din punct de vedere al alegerilor vestimentare, ci și al caracterului. Nu e ușor să convingi juriul, publicul, dar și pe contracandidate că ești foarte bun în ceea ce spui, alegi”, a declarat Andreea Bănică.

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, și-a consolidat poziția în topul celor mai bine vândute artiste, a fost de nenumărate ori pe primul loc în clasamentele muzicale românești și a obținut o serie de premii care i-au certificat valoarea de-a lungul anilor. Aparițiile ei vestimentare, atât pe scenă, cât și în videoclipuri și la evenimente, au uimit și cucerit prin prospețime și prin stilul inconfundabil.

Andreea Bănică a mai prezentat în 2009, la Kanal D, emisiunea „În papuci de vedetă”, un reality show care își propunea să pună oameni obișnuiți în diverse situații cu care se confruntă vedetele: repetiții, înregistrări, nopți întregi petrecute în studiouri. La finalul acestor „încercări”, protagoniștii experimentelor înțelegeau că prețul celebrității este unul foarte mare.

Ediția „Bravo, ai stil!” în care își face apariția Andreea Bănică va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 22:00.
Previous
Next Post »