AMC - recomandările lunii iulie 2017 - Zona de televiziune

AMC - recomandările lunii iulie 2017


Fear the Walking Dead (sezonul 3A) SERIAL NOU ȘI EXCLUSIV
lunea la 04:00 / 22:00

Ultimul episod: 10 iulie (episod dublu).

Cu: Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane, Mercedes Mason, Colman Domingo.

„Fear the Walking Dead” revine cu al treilea sezon, în care familiile sunt reunite în zona de tranziție intensă și violentă de la granița SUA cu Mexic. Frontierele internaționale nu mai există după sfârșitul lumii și eroii noștri trebuie să-și reconstruiască nu numai societatea, ci și familia. Madison (Kim Dickens) s-a împăcat cu Travis (Cliff Curtis), partenerul ei apocaliptic, însă Alicia (Alycia Debnam-Carey) nu își revine după ce l-a ucis pe Andres. Fiul lui Madison e doar la câțiva kilometri de mama lui, iar în prima acțiune de lider a lui Nick (Frank Dillane), Luciana (Danay Garcia) se trezește în plină ambuscadă organizată de un grup de americani; ambii scapă cu viață, dar Nick nu se mai simte nemuritor. Strand (Colman Domingo) își revine fizic și emoțional și se decide să profite de moneda lumii noi, iar captivitatea Ofeliei (Mercedes Mason) îi va pune la încercare capacitatea de a supraviețui și de a face față cruzimii tatălui ei.


Hap & Leonard – Mucho Mojo SERIAL NOU ȘI EXCLUSIV
lunea, din 17 iulie, de la 22:00

Cu: James Purefoy, Michael Kenneth Williams, Florida Grange, Brian Dennehy.

În „Hap and Leonard: Mucho Mojo”, Hap și Leonard se trezesc în mare necaz pe măsură ce descoperă o crimă misterioasă cu mai multe viraje și șicane decât o autostradă din estul Texasului. Povestea începe cu un schelet, dispariția cenușii lui Trudy, un conflict cu un traficant de droguri din cartier și o bucată din plăcinta tocmai coaptă de MeMaw. Atunci când Leonard este arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o, Hap și avocata Florida Grange trebuie să-i dovedească nevinovăția. Nu le stau în cale decât pasiunea aprinsă a lui Hap pentru Florida, un criminal în serie, ghinionul și ei înșiși.


Preacher (sezonul 2) SERIAL NOU ȘI EXCLUSIV
joia, de la 22:00

Cu: Dominic Cooper, Joseph Gilgun, Ruth Negga.

În al doilea sezon extins, cu 13 episoade, o aventură incitantă care îmbină genurile tradiționale, predicatorul texan, Jesse Custer, fosta lui prietenă, Tulip (Ruth Negga, nominalizată la premiile Oscar) și vampirul irlandez Cassidy (Joseph Gilgun) pornesc în căutarea lui Dumnezeu și se trezesc într-o bătălie nebunească în care se înfruntă paradisul, infernul și toate lumile intermediare.


Humans (primul sezon)
sâmbăta, de la 21:00

Cu: Gemma Chan, Katherine Parkinson, Lucy Carless, Tom Goodman-Hill, Ivanno Jeremiah.

Primul episod din acest serial dramatic se petrece într-un prezent paralel, în care cel mai la modă dispozitiv absolut necesar pentru orice familie ocupată este un „Synth” - un asistent-robot foarte sofisticat, care seamănă înspăimântător de mult cu modelul lui uman.

Filmul săptămânii
duminica, de la 22:00

02.07 Wicked Blood (2014)
09.07 The Boondock Saints II (2009)
16.07 11:14 (2003)
23.07 The Life Of David Gale (2003)
30.07 Liberty Stands Still (2002)
Previous
Next Post »