Viorel Dragu află cum arată viața de rapper de la DOC în al șaselea episod al emisiunii - Zona de televiziune

Viorel Dragu află cum arată viața de rapper de la DOC în al șaselea episod al emisiunii


Știi cum e viața de rapper (...). Te trezești dimineața între târfe, dai cu mâna, găsești droguri, deschizi ușa... Arme! E greu, băieții sunt la colț. Sunt multe colțuri. Tu știi câte colțuri sunt? Și aulele au colțuri”, afirmă DOC în al șaselea episod al emisiunii „Show de seară cu Viorel Dragu”, ce poate fi urmărit luni, 8 mai, de la ora 20:00, în exclusivitate pe Comedy Central.

Nu prea am mai făcut nenorociri în ultima vreme. Sunt un băiat cuminte, la casa lui, cu nevastă, doi câini, ultimul prin cezariană... A ieșit mai mare, nu ne așteptam”, se confesează DOC. Rapperul susține că este „într-o perioadă de creație continuă: dimineața, de la 9 până la 10. Scriu foarte multe chestii, am un album pe țeavă, nu mă întreba ce țeavă”. „Care te-o mai chema în emisiune...”, îi dă replica Viorel Dragu.

Cât despre plăceri vinovate, DOC spune că a lui este o emisiune TV la care se uită nevasta. „Boss, știu că e un jeg. De la mumificata aia blondă, totul e un kitsch total. Și nevastă-mea a început să se uite la ea ca la un kitsch, însă acum când îi zic de mumie, o ia personal. Îmi spune că nu pot să vorbesc așa. A băgat râcă în familie emisiunea aia. Știu citate, toate concurentele”, dă din casă DOC.

O emisiune 100% autohtonă

Fiecare dintre cele 10 episoade ale primului sezon durează 30 de minute. Formatul emisiunii „Show de seară cu Viorel Dragu” permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

„Show de seară cu Viorel Dragu” poate fi urmărit în fiecare luni, de la ora 20:00, în exclusivitate la Comedy Central. La începutul fiecărei săptămâni, se va difuza un nou episod, urmat de reluarea celui anterior.

PROMO

Previous
Next Post »