Ugur Yesil, General Manager Kanal D, premiat de revista Capital pentru Excelență în Management - Zona de televiziune

Ugur Yesil, General Manager Kanal D, premiat de revista Capital pentru Excelență în Management


Marți, 30 mai, în cadrul „Galei Premiilor Capital – Excelența în Management”, Ugur Yesil, General Manager Kanal D, a primit distincția de Excelență în Management pentru consolidarea brand-ului stației și pentru creșterea spectaculoasă a Kanal D.

Ugur Yesil a condus operațiunile Kanal D încă de la înființarea acestui post TV, în urmă cu 10 ani.  Astăzi, Kanal D se află în top trei televiziuni din România. Stația a înregistrat în 2016 cea mai mare creștere a cotei de piață în primetime, de peste 20%, acest rezultat remarcabil plasând-o pe locul doi în topul televiziunilor generaliste din România, la nivelul publicului de la orașe și din întreaga țară.

Mulțumesc revistei Capital pentru această distincție, sunt onorat să o primesc în numele întregii echipe Kanal D. Sunt mândru că, la 10 ani de când am intrat pe piața media din România, valoarea noastră este confirmată nu numai de cifrele de audiență incontestabile, ci și de reacțiile extraordinare ale telespectatorilor, oamenii vorbesc de Kanal D foarte frumos, în diverse contexte. Cu o strategie bine articulată și prin intermedul unei munci susținute de echipă, am adus zâmbete în viața oamenilor și acesta a fost scopul nostru înca de la început. Este o recompensă uriașă să vezi oamenii zâmbind și vorbind frumos despre Kanal D, peste tot pe unde îi întâlnești, într-o cafenea, pe stradă, atât în București, cât și în alte orașe ale țării. Le mulțumim înca o dată partenerilor noștri pentru că au fost și sunt alături de noi în această călătorie extraordinară” , a spus Ugur Yesil.

Evenimentul „Capital – Excelența în Management” își propune, an de an, să îi aducă în atenție pe cei mai valoroși oameni din diverse industrii din România, pe cei care stau în spatele unor proiecte de succes.
Previous
Next Post »