Solistul Carla’s Dreams: „Clar că nu sunt fericit. N-ai cum să urăști lumea dacă ești fericit” - Zona de televiziune

Solistul Carla’s Dreams: „Clar că nu sunt fericit. N-ai cum să urăști lumea dacă ești fericit”


Artistul a explicat de ce seamănă procesul creativ cu berea cu smântână, când a renunțat la muzică și natura idealismului său în al cincilea episod al emisiunii „Show de seară cu Viorel Dragu”, ce poate fi urmărit luni, 1 mai, de la ora 20:00, în exclusivitate pe Comedy Central.

Prezentatorul emisiunii l-a supus pe solistul Carla's Dreams la un tir de întrebări grele, abordând subiecte precum machiajul, frigiderul și fericirea. „Clar că nu sunt fericit. N-ai cum să urăști lumea dacă ești fericit, nu ai cum să fii răutăcios”, a răspuns artistul. Cât despre muzica trupei, Viorel Dragu e de părere că procesul creativ trebuie să înceapă cu ceva ce te supără, însă solistul nu e de acord: „Nu neapărat, vorbesc serios. Dar e un subiect foarte trist, ca berea cu smântână. Chiar există, e una din băuturile cele mai calorice. Caut-o pe Google, dar în rusă”, a sugerat cântărețul.

Cât despre renunțarea la muzică, artistul a afirmat că a renunțat la ea încă de când a început proiectul Carla's Dreams. „Mă bucur mult că în ultima perioadă, în ultima jumătate de an, avem din ce în ce mai des posibilitatea să facem ce ne place. E o chestie foarte plăcută pentru un artist: să poți să faci chiar ce vrei”, opinează solistul. Viorel Dragu îl ia la întrebări și în ce privește scopul ultim al trupei. „Avem un vis și lucrăm pentru o idee, suntem idealiști. Ideea e să ne cumpărăm o insulă”, a afirmat artistul.

O emisiune 100% autohtonă

Fiecare dintre cele 10 episoade ale primului sezon durează 30 de minute. Formatul emisiunii „Show de seară cu Viorel Dragu” permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

„Show de seară cu Viorel Dragu” poate fi urmărit în fiecare luni, de la ora 20:00, în exclusivitate la Comedy Central. La începutul fiecărei săptămâni, se va difuza un nouepisod, urmat de reluarea celui anterior.

PROMO

Previous
Next Post »