Seriale de pe AXN inspirate din cărți - Zona de televiziune

Seriale de pe AXN inspirate din cărți


Multe seriale și filme sunt adaptări ale unor cărți mai mult sau mai puțin cunoscute. Cu toate acestea, în ultimii ani, producțiile de acest tip s-au înmulțit. Puteți urmări câteva și pe AXN.

Serialul „Grimm”
cu premiera pe 5 mai, de la 21:00

Basmele sunt fascinante pentru copiii de toate vârstele, chiar și pentru cei trecuți de mult de anii copilăriei. În serialul detectiv „Grimm”, difuzat pe AXN din 5 mai în fiecare vineri noapte, fiecare dintre cazurile anchetate reprezintă o reinterpretare a poveștilor, în care anti-eroii, precum lupul din povestea Scufiței Roșii, au fețe de oameni. Hint: în primul episod, Scufița poartă un hanorac roșu.

Serialul „Străina” / „Oultander”
pe AXN White

Serialul „Străina” este ecranizarea popularei serii „Outlander”, scrise de Diana Gabaldon. Povestea aduce la un loc genul romantic, SF, istoric și de aventură, urmărind povestea lui Claire Randall, o asistentă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, care alunecă, din greșeală, în vremurile de la 1743. De-a lungul celor opt cărți din seria principală, relația dintre Claire și Jamie este supusă testului, iar Claire trebuie să își adapteze gândirea modernă la lumea secolului al optsprezecelea.

„Sherlock” / „Sherlock Holmes și Dr. Watson” / „Elementary”

Ambele seriale sunt inspirate din faimoasele povești ale lui Sir Arthur Conan-Doyle, ale cărui protagonist, detectivul Sherlock Holmes ne-a fascinat tinerețile. Ce diferențiază cele două seriale, pe care le puteți urmări pe AXN, este tiparul adoptat de fiecare. Sherlock arată mai degrabă a film artistic în trei părți: fiecare dintre cele patru sezoane are câte trei episoade, lungi de 90 minute. „Sherlock Holmes și Dr. Watson” a ajuns la cel de-al cincilea sezon, fiecare de 24 de episoade, în care cei doi parteneri - Sherlock și Joan - rezolvă câte un caz.

„Hannibal”

Povestea dr. Hannibal Lecter este binecunoscută din romanele lui Thomas Harris, iar serialul „Hannibal” se axează pe evenimentele petrecute în două din cele cinci romane: „Dragonul roșu” și „Hannibal”. Un serial thriller de excepție, foartegrafic și adesea numit cinematografic, „Hannibal” este o producție AXN originală.

„De la apusul la răsăritul soarelui” / „From Dusk til Dawn”

Insipirat din cartea și filmul cu acela și nume, sub semnătura lui Quentin Tarantino, serialul este una dintre părțile francizei filmului-cult. În acest serial supernatural, Seth Gecko și fratele său violent, Richard „Richie” Gecko, sunt căutați de către autorități după un jaf la bancă în care au murit mulți polițiști și civili. Totul se complică atunci când dau de un mafiot ce le arată fața nevăzută a nopții.
Previous
Next Post »