Ridley Scott realizează un program science-fiction pentru TNT - Zona de televiziune

Ridley Scott realizează un program science-fiction pentru TNT


TNT a început să lucreze alături de scenaristul și regizorul Ridley Scott („Marţianul”, „Vânătoarea de recompense”, „Alien: Covenant”) pentru a dezvolta o noapte de programe science-fiction. Planurile sunt ca acest program să fie un exemplu pentru seriile şi programe care urmează să fie dezvoltate în viitor, în colaborare cu Scott. Programul este produs de Scott Free Productions în colaborare cu Studio T, ce aparţine Turner, împreună cu Scott și David W. Zucker („Soţia perfectă”, „The Man in the High Castle”) care sunt producători executivi și Jordan Sheehan („The Good Fight”, „The Terror”) şi Clayton Krueger („JCVJ”, „Mercy Street”) în calitate de producători co-executivi.

Încercăm să creăm un bloc de programe plin de povestiri uimitoare, care au făcut din science-fiction un gen atât de iubit”, a declarat Sarah Aubrey, vicepreședinte executiv programming pentru TNT. „Ridley Scott a creat unele dintre cele mai bune și cele mai populare filme science-fiction ale tuturor timpurilor și așteptăm cu nerăbdare să aducem fanilor și mai mult din povestirile lui inteligente şi sofisticate”.

Unul dintre cei mai importanţi regizori și producători ai lumii, Ridley Scott este cunoscut pentru munca sa în filme precum „Marţianul”, „Vânătoarea de recompense”, „Alien: Covenant” şi „Gladiatorul”. De-a lungul carierei sale, Scott a fost distins cu premii Emmy, Producers Guild of America Awards şi Directors Guild of America Awards. El conduce în prezent companiile RSA și Scott Free Productions.

Este extraordinar faptul că mi s-a dat posibilitatea de a crea şi dezvolta programe science-fiction, într-o varietate de formate, pentru TNT”, a spus Scott. „Acest gen este unul dintre preferatele mele şi există o infinitate de idei originale și inovatoare, pe care așteptăm cu nerăbdare să explorăm alături de TNT. Este foarte interesant pentru noi toţi”.

Acest nou program TNT marchează cea de a doua colaborare dintre Riddley Scott şi TNT, primul proiect a fost în 2007, pentru miniseria „Agenţia”.

Despre Scott Free Productions

Scott Free Productions este compania de producţie de filme și de televiziune a recunoscutului regizor Ridley Scott. În cei 20 de ani de la creare, compania a câștigat peste 100 de nominalizări la Emmy®, cu 22 de victorii și 28 nominalizări la Globul de Aur pentru proiecte de televiziune. Producțiile curente includ cel de-al treilea sezon al adaptării seriei lui Philip K. Dick, „The Man in the High Castle” pentru Amazon; popularul „The Good Fight” al CBS; Sezonul 1 al comediei de acțiune „JCVJ”, cu Jean-Claude Van Damme; viitoarea serie antologică AMC, „The Terror”. Proiectele actuale includ: „Strange Angel”, bazat pe cartea omonimă, care explorează viața co-fondatorului JPL John Parsons și obsesia sa secretă asupra ocultismul, „3001: The Final Odyssey”, precum și „Blood & Thunder”, povestea epică a lui Kit Carson și cucerirea Occidentului american.

Cu birouri în Los Angeles și Londra, Scott Free lucrează îndeaproape cu RSA Films, una dintre cele mai mari case de producție comerciale din lume.

Despre TNT

TNT este un canal de televiziune de înaltă definiţie care difuzează filme de calitate şi serii exclusive originale. Televiziunea este gazdă pentru producţii ca „Ultima Navă”, „Asediu din ceruri” și „Moarte în Alcatraz”, având în plan de difuzare „Dincolo de moarte”, „Brigada moravuri” şi „Agent X”. În plus, TNT oferă o selecție de filme apreciate de către regizori de top de la Warner Bros. și de la alte studiouri de la Hollywood, garantând o experiență variată și surprinzătoare de divertisment pe tot parcursul zilei. TNT este urmărit în prezent în 101 milioane de case din Statele Unite şi este disponibil în 10 ţări din Europa. TNT face parte din Turner Broadcasting System, Inc., o companie TimeWarner.
Previous
Next Post »