Noutățile lunii mai 2017 la HISTORY - Zona de televiziune

Noutățile lunii mai 2017 la HISTORY

Eroii din trupele speciale NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 23 mai, marțea, de la 21:00

Producătorul executiv Peter Berg („Lone Survivor”) ne prezintă „Eroii din trupele speciale”, un portret autentic şi izbitor al mediului periculos în care acţionează militarii de azi şi o privire unică asupra provocărilor extreme cărora trebuie să le facă faţă zi de zi. Fiecare episod include interviuri personale, secvenţe cinematografice pline de acţiune şi imagini reale filmate sau fotografiate în teatrele de operaţiuni din Irak şi Afganistan. Acest captivant serial ne împărtăşeşte experienţa umană a războiului: poveşti adevărate despre eroism, bravură, camaraderie, sacrificiu şi, mai presus de toate, onoare.


Singuri (sezonul al treilea) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 14 mai, duminica, de la 22:00

Nu au pe nimeni care să-i ajute şi pe nimeni care să-i filmeze. Sunt cu adevărat... singuri. Sezonul 3 din serialul „Singuri”, îndrăzneţul experiment de supravieţuire, seîntoarce în mai, în exclusivitate, la HISTORY®. Zece noi concurenţi încearcă să supravieţuiască într-o regiune izolată din America de Sud. Ei vor trece prin cele mai grele teste de voinţă şi rezistenţă, supravieţuind cât de mult posibil în izolare totală, ajutaţi doar de obiectele dintr-un mic rucsac. Fiecare supravieţuitor trebuie să-şi facă propriul adăpost şi să-şi vâneze hrana dacă vrea să aibă şanse la marele premiu de $500.000. Vor fi cu adevărat pe cont propriu. Fără trucuri. Cel care rezistă cel mai mult câştigă.


Extratereștri antici (sezonul al optulea) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 5 mai, vinerea, de la 21:00

„Extratereştri antici” explorează controversata teorie conform căreia extratereştrii vizitează Pământul de milioane de ani. Din vremea dinozaurilor până în Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la apariţiile de azi, fiecare episod din acest serial de succes de la HISTORY® conferă profunzime istorică întrebărilor, speculaţiilor, mărturiilor şi teoriilor care înconjoară această controversă permanentă. Oare fiinţe inteligente din spaţiu au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă?

PROMO
Războiul depozitelor: Succesele lui Barry TOT LUNA ACEASTA
din 29 mai, lunea, de la 22:00

În luna mai, Barry Weiss, legenda din „Războiul depozitelor”, se întoarce la HISTORY® cu acest nou şi amuzant serial. În lumea licitaţiilor de depozite, Barry Weiss e un nume binecunoscut. Simpatic, excentric, plăcut şi flamboaiant, Barry e un personaj de neuitat. Primul episod din serial ne prezintă cele mai mari rateuri ale sale, depozitele care i-au golit portofelul, i-au irosit timpul şi l-au adus pe culmile disperării.
Previous
Next Post »