Noutățile lunii mai 2017 la E! - Zona de televiziune

Noutățile lunii mai 2017 la E!


Second Wives Club
din 12 mai, vinerea, de la 22:00

Oricine a auzit de eticheta de soție-trofeu, vehiculată în titlurile de la Hollywood de ani buni; dar cum este să fii în pielea uneia dintre acestea? Noua serie de la E! pătrunde în viața unui grup de femei tinere și frumoase, căsătorite cu bărbați mai în vârstă și divorțați. Le vom urmări pe fiecare dintre ele pe măsură ce se străduiesc să păstreze un echilibru între fostele soții, copiii vitregi (care au, uneori, aceeași vârstă cu ele însele) și provocările relației cu alesul inimii, dovedind, totodată, că a fi a doua soție nu este mereu atât de fermecător pe cât pare. În primul episod al seriei, o urmărim pe Tania, care trimite niște invitații, dar nu pentru toată lumea. Veronika se confruntă cu o mărturisire importantă în căsnicia ei, iar Shawna vrea să își înceapă cariera de actriță.


Keeping Up with the Kardashians (sezonul al treisprezecelea)
continuă duminica, de la 21:00

Fiți alături de E! pentru a vedea noi episoade ale seriei de succes Keeping Up with the Kardashians din sezonul 13. Urmăriți, și luna aceasta, noile evenimente din viața celebrei familii din America și pătrundeți în universul privat al lui Kim Kardashian și al surorilor și fratelui acesteia. Dramă, glamour, hohote de râs și lacrimi - toate acestea fac parte din viața familiei Kardashian, pe măsură ce membrii săi înfruntă succesele și tragediile destinului în stilul lor inconfundabil, sprijinindu-se la bine și la greu.


Live From the Red Carpet: The 2017 Met Gala
luni, 1 mai, de la 2:30 / „Fashion Police” joi, 4 mai, de la 22:00

Gala Met din New York este una dintre cele mai strălucitoare seri din lumea showbiz-ului, în care pe covorul roșu de la Muzeul Metropolitan de Artă se adună cele mai cunoscute nume ale momentului din lumea cinematografică, muzică și modă. Așezați-vă comod în fața televizoarelor, pentru că gazdele E! le urează bun venit pe covorul roșu celor mai vânate vedete! Câteva zile mai târziu, în emsiunea specială Fashion Police, Melissa Rivers, Giuliana Rancic, Brad Goreski și colegii acestora își vor da verdictele privind alegerile vestimentare la Gala Met de anul acesta. Aflați care sunt marile succese din modă ale serii - dar și gafele de pe covorul roșu!


Live From the Red Carpet: The 2017 Billboard Music Awards
luni, 21 mai, de la 1:00 / „Fashion Police” miercuri, 24 mai, de la 22:00

În luna mai, urmăriți la E! o seară plină de glamour din lumea muzicii, pentru că starurile își dau întâlnire la ceremonia de decernare a premiilor Billboard 2017. Televiziunea E! acoperă din toate unghiurile covorul roșu al evenimentului, iar gazdele emisiunii Live From the Red Carpet sunt la fața locului, pentru a sta de vorbă cu nominalizații, prezentatorii și cei care vor cânta pe scena Premiilor Billboard 2017. Apoi, specialiștii în modă din cadrul emisiunii Fashion Police își aruncă un ochi critic asupra ținutelor alese de celebrități la acest eveniment. Cine, ce a purtat? Care sunt cele mai reușite apariții? Cine este vedeta cel mai bine îmbrăcată și cine va fi amendat de Poliția Modei?
Previous
Next Post »