Noutățile lunii mai 2017 la DIVA - Zona de televiziune

Noutățile lunii mai 2017 la DIVA


Știu cine ești
lunea, de la 21:00, până la 22 mai

Judecând dupa hainele sale rupte și fața plină de răni, pare că a avut un accident, dar nu își amintește nici cine este și nici cum a ajuns acolo. Numele lui este Juan Elias și este un avocat de succes care aspira să devină Decan al facultății. Atunci când poliția îi descoperă mașina avariată, găsește și telefonul mobil al nepoatei de 23 de ani a lui Juan Elias și toate probele arată că el a omorât-o. Acum, bărbatul trebuie să caute o cale de a-și dovedi nevinovăția, chiar dacă nici măcar el însuși nu știe dacă e vinovat sau nu.


Pe urmele misterelor
marțea, de la 21:00

Serialul dramatic de aventuri continuă în luna mai la DIVA. Îi urmărim pe Michael Landes în rolul lui Hooten și pe Ophelia Lovibond întruchipând-o pe Lady Alex, care călătoresc prin toată lumea în căutarea comorilor ascunse. Alex își riscă propria nuntă atunci când se hotărăște brusc să plece în Caraibe, pentru a căuta legendara comoară a piratului. Aflați pe urmele unei bijuterii neprețuite, Hooten și Alex atrag atenția unei găști de traficanți de droguri care nu au niciun fel de scrupule.


Camera de gardă
joia, de la 21:00

În noile episoade ale serialului dramatic despre medici, Dr. Charles se confruntă cu un caz dificil, când un pacient vrea să își taie brațul, în timp ce Halstead și Goodwin încearcă să consoleze un văduv îndurerat. Dr. Manning investighează situația unui băiat care e primit la spital cu o fractură de încheietură. Doi membri ai echipei se contrazic în legătură cu modul de tratare a unui pacient cu probleme cardiace, iar Choi ajută un pacient capricios, când se afla pe teren.


„Îndrăgostit la nebunie” - filmele de vineri seara
vinerea, de la 21:00

În luna mai, la DIVA avem parte de filme de succes cu actori cunoscuți și povești celebre, în fiecare vineri seara. Premiera „Atracție fatală” (5 mai) cu Michael Douglas și Glenn Close, despre un bărbat însurat care are o aventură de o noapte ce se transformă într-un adevărat coșmar; „Despărțiți, dar împreună” (12 mai), cu Jennifer Aniston și Vince Vaughn; premiera „Grease”, (19 mai), cu John Travolta și Olivia Newton-John, în rolurile adolescenților îndrăgostiți - Sandy, fata cea bună și rebelul Danny și celebra peliculă „Bridget Jones: La limita rațiunii” (26 mai).


Filme de 1 mai
luni, 1 mai, de la 13:00

Maratonul filmelor de 1 mai cuprinde patru pelicule cunoscute, difuzate una după cealaltă: comedia „Gravidul”, despre un om de știință care este de acord să rămână gravid (cu Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito și Emma Thompson), comedia de aventuri „O minciună gogonată” (cu Frankie Muniz și Paul Giamatti), „Totul despre băieți” (cu Hugh Grant) și, în premieră la DIVA, „Familia Addams”, despre o familie excentrică ce primește vizita bizară a unui personaj care pretinde a fi unchiul îndepărtat (cu Anjelica Huston, Christopher Lloyd și Christina Ricci).
Previous
Next Post »