Noutățile lunii mai 2017 la Crime + Investigation - Zona de televiziune

Noutățile lunii mai 2017 la Crime + Investigation


Povești șocante din Marea Britanie (sezonul al șaselea) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 22 mai, lunea, de la 23:00

Serialul „Crime care au şocat Marea Britanie” ne spune poveştile câtorva dintre cele mai şocante şi cutremurătoare crime domestice. Coşmarul fiecărei familii este retrăit şi povestit în detaliu de către cei rămaşi în urmă – rude, prieteni, dar şi alţi oameni ale căror vieţi au fost influenţate de înfricoşătoarele evenimente, cum sunt poliţiştii şi reporterii implicaţi în fiecare caz. Sunt prezentate și părerile unor experţi precum detectivul-şef David Swindle, acum aflat la pensie, şi psihologul Emma Kenny. Sezonul 6 include cazul şocant al unui „copil de aur” care şi-a ucis mama şi i-a ascuns cadavrul sub o rulotă; cazul unui tată care şia atras cei doi fii, de 12 şi 9 ani, în pod şi apoi a dat foc la casă; şi cazul unei familii distruse de o crimă brutală.


Evadare din secta poligamă NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 20 mai, sâmbăta, de la 23:00

În mai, Crime + Investigation® prezintă serialul documentar original „Evadare din secta poligamă”, bazat pe drama a trei tinere femei care au scăpat dintr-o sectă poligamă, numită Clanul Kingston, cu doar câţiva ani în urmă. Acum, cele trei femei ajută alţi adulți şi copii să evadeze şi să se adapteze la viaţa din afara sectei. Difuzat sămbătă, la ora 22:00, „Evadare din secta poligamă” e în exclusivitate la CI®.

Născuți după gratii NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 13 mai, joia, de la 22:00

Aproape 75.000 de femei intră anual la închisoare în SUA şi circa 10% dintre acestea sunt însărcinate. Acest lucru înseamnă că 7.500 de copii se nasc anual după gratii în SUA, un număr uimitor de mare. În majoritatea cazurilor, copiii sunt despărţiţi de mamele lor imediat după naştere. Dar există câteva state în care, pentru binele copilului şi reducerea ratei recidivismului, deţinutele însărcinate îşi pot păstra copiii şi îi pot creşte în spatele gratiilor. În prezent, în SUA există opt astfel de programe experimentale în penitenciare, iar noi avem acces la unul dintre acestea. Penitenciarul de femei Indiana este o închisoare de maximă securitate care aplică programul „Wee Ones” în Blocul 7 al complexului penitenciar.


Arhivele crimei PREMIERĂ ÎN CONTINUARE
joia, de la 23:00

În mai, la CI continuă în exclusivitate noul serial „Arhivele crimei”. Există peste 120.000 de cazuri clasate în SUA şi numai 1% dintre ele vor fi vreodată elucidate. Narat de faimosul actor Danny Glover, „Arhivele crimei” explorează captivantele cazuri considerate timp de ani de zile de nerezolvat şi poveştile detectivilor care le-au redeschis. Serialul a fost creat de acelaşi studio care a realizat succesul „The Jinx”. Fiecare episod îi urmăreşte pe detectivii şi pe rudele al căror devotament nestrămutat aduce dreptate pentru victimele crimelor, în loc ca dosarele celor dragi să se piardă în arhivele cazurilor clasate. De la povestea unui criminal care-şi aminteşte din copilărie moartea surorii lui, la folosirea masivă a probelor ADN pentru a găsi un ucigaş, detectivii găsesc indicii pentru a elucida cazuri chiar şi de acum 30 de ani şi a-i aduce pe vinovaţi în faţa justiţiei. În exclusivitate la CI.

PROMO


Previous
Next Post »