Kanal D și-a redeschis porțile pentru „Școala Altfel” - Zona de televiziune

Kanal D și-a redeschis porțile pentru „Școala Altfel”


Kanal D și-a redeschis porțile pentru copii, în cadrul proiectului „Școala Altfel”.

Pe parcursul întregii săptămâni, televiziunea Kanal D va fi gazda tuturor elevilor dornici să descopere tainele televiziunii, iar vedetele postului au venit cu drag la întâlnirea cu micuții admiratori.

Ilinca Obădescu, Iulia Albu, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi sunt primele vedete-gazdă care i-au primit pe copii cu brațele deschise, oferindu-le povești inedite și secrete din spatele platourilor de filmare.

Ilinca Obădescu i-a „învățat” pe micuții vizitatori să stea corect la pupitrul știrilor și le-a făcut o demonstrație în fața prompterului.

Ana-Maria Barnoschi a venit însoțită de simpaticul său patruped la întâlnirea cu micuții, Pufka. Copiii s-au „lipit” instantaneu, atât de stăpână cât și de cățeluș care a devenit o adevărată mascotă la „Roata norocului”.

Micuții admiratori au avut astfel ocazia, alături de dascălii lor, să se fotografieze alături de vedeta preferată, dar să vadă și cum arată și ce se întâmplă pe platourile de filmare ale emisiunilor ,,Roata norocului”, ,,Te vreau lângă mine”, „WOWBiz”, „Știrile Kanal D”.

Pe parcursul întregii săptămâni, vedetele Kanal D vor fi prezente alături de copii, în cadrul proiectului „Școala Altfel”.
Previous
Next Post »