Delia critică ipocrizia românilor în al nouălea episod al emisiunii „Show de seară” cu Viorel Dragu - Zona de televiziune

Delia critică ipocrizia românilor în al nouălea episod al emisiunii „Show de seară” cu Viorel Dragu


Voiam să te întreb de foarte mult timp, fiindcă nu mai țin minte când N&D s-a despărțit, ai primit vreodată un mesaj de la Nick «Haide, vino înapoi / Să fim iar amândoi»? Așa, noaptea, pe la ora 3:00?”, o chestionează prezentatorul pe Delia în al nouălea episod al emisiunii „Show de seară” cu Viorel Dragu, ce poate fi urmărit luni, 29 mai, de la ora 20:00, în exclusivitate pe Comedy Central. „Am avut tot felul de discuții, că ne mai vedem ocazional. Ne-am reunit muzical pentru 10 minute sau jumătate de oră. Era expunere bună”, subliniază Delia.

Am concertele anuale de la Sala Palatului, care sunt importante, un concert la Arenele Romane, un mix de artiști din underground, artiști din mainstream, eu... A fost foarte tare”, e de părere Delia. Artista a vorbit și despre noul ei duet cu Macanache, „Rămâi cu mă-ta”. „Există  acum la radio  versiunea «Rămâi cu bine». Nu înțeleg, «mă-ta» e un cuvânt frumos, prescurtare de la «mama». Eu mă gândisem să lansez piesa de 8 martie. Era perioada perfectă, e un cântec despre mame, e ceva minunat (...). De ce e lumea ipocrită? De ce nu vă place să auziți la radio și la TV ce auziți acasă? E prea familiar? Dacă era «fii-ta», «tac-tu»  sau «sor-ta»? Nu văd care e problema. E asociată cu o înjurătură, pentru că se înjură foarte mult în familiile lor. E problema voastră, nu a mea. În familia mea, nu era așa. Mi se spunea «Mă-ta a zis să te duci la piață» și mă duceam. N-ar trebui să fie o problemă, ar trebui să fim mai relaxați”, recomandă Delia.

O emisiune 100% autohtonă

Fiecare dintre cele 10 episoade ale primului sezon durează 30 de minute. Formatul emisiunii „Show de seară” cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

„Show de seară” cu Viorel Dragu poate fi urmărit în fiecare luni, de la ora 20:00, în exclusivitate la Comedy Central. La începutul fiecărei săptămâni, se va difuza un nou episod, urmat de reluarea celui anterior.

PROMO

Previous
Next Post »