Andreea Mantea și Bursucu pleacă iar în căutare de zestre! Duminică, 21 mai, se va da startul unui nou sezon al emisiunii „Se strigă darul”, la Kanal D! - Zona de televiziune

Andreea Mantea și Bursucu pleacă iar în căutare de zestre! Duminică, 21 mai, se va da startul unui nou sezon al emisiunii „Se strigă darul”, la Kanal D!


Nunțile de poveste, emoțiile uriașe și energia incredibilă revin la Kanal D odată cu un nou sezon „Se strigă darul”, începând din 21 mai, în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

Andreea Mantea și Bursucu se întrec din nou în a aduna cât mai multe daruri pentru miri, colindând țara în lung și în lat, căutând cele mai spectaculoase tradiții și fiind martori în cele mai frumoase momente din viața insurățeilor și a familiilor acestora.

Începând de duminică, 21 mai, de la ora 20:00, telespectatorii îi vor putea urmări pe cei doi îndrăgiți prezentatori în ipostaze inedite, oferind momente memorabile celor prezenți la evenimentele unice din viața mirilor.

Deja am început filmările pentru noul sezon și nu vă pot spune decât că distracția, emoția și tradițiile pe care le-am văzut la fiecare nuntă vor face din fiecare ediție un adevărat festival al bucuriei. Ne bucură că putem fi alături de tinerele cupluri la cel mai important eveniment al vieții lor”, a spus Bursucu.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon „Se strigă darul!” sunt în toi, iar viitori insurăței care vor să aibă parte de spectacolul televizat alături de cei doi prezentatori se pot înscrie la casting, pe adresa de e-mail sestrigadarul@kanald.ro.

E dificil să alegem nunțile la care să mergem pentru a-i ajuta pe viitorii miri pentru că fiecare poveste care vine pe adresa redacției este impresionantă. Mă emoționez de fiecare dată când asist la tradițiile prezente la fiecare eveniment în parte, la momentele atât de sensibile dintre mame și fiice, la poveștile de iubire care îi leagă pe îndrăgostiți. De fiecare dată mă cuprinde o avalanșă de emoție și bucurie”, a spus Andreea Mantea.

Nu ratați premiera noului sezon al emisiunii „Se strigă darul!”, duminică, 21 mai, de la ora 20:00, numai la Kanal D!
Previous
Next Post »