TLC anunță noi seriale pline de inspirație pentru 2017-2018 - Zona de televiziune

TLC anunță noi seriale pline de inspirație pentru 2017-2018


TLC, televiziunea din portofoliul Discovery Networks dedicată femeilor, a decis să creeze şi mai multe momente uimitoare în 2017-2018, oferindu-le telespectatoarelor o listă fabuloasă de programe noi, precum și sezoane noidinemisiunile preferate. Indiferent dacă este vorba despre nunţi, relaţii, personaje incredibile, torturi fabuloase sau momente de referinţă din viețile oamenilor, TLC spune poveşti autentice, fascinante, care ţin publicul mereu aproape.

Succesul TLC se datorează poveştilor absolut remarcabile inspirate din  viaţa reală, care sărbătoresc existența umană sub toate aspectele sale”, a spus Ada Roseti, Director de Programe Discovery Networks Europa Centrală și de Est. „Telespectatorii noştri rezonează cu oamenii obişnuiţi care duc vieţi neobişnuite şi se bucură să urmărească personaje excentrice şi momente memorabile. Anul acesta, suntem hotărâți să le oferim fanilor şi mai multe poveşti, personaje şi genuri pe care le iubesc, plus nou conţinut specific, care ne va garanta că TLC se menţine ca unul dintre cele mai captivante canale din regiune, despre care publicul vorbeşte din ce în ce mai mult.

Păşind către altar, programul „Rochia perfectă” sărbătoreşte a zecea aniversare cu acest sezon, iar în acest an seria se va îmbogăți cu „Rochia perfectă: Marea Britanie”. Seria revine pentru al doilea sezon deja, iar David Emanuel sare în ajutorul mai multor viitoare mirese din Anglia, în momentul când au cea mai mare nevoie de sfaturile lui. Aducând la un nou nivel genul programelor despre întâlniri, seria de mare succes „90 de zile până la nuntă” revine cu a doua serie sub titlul „90 de zile până la nuntă – Începutul poveștii”.

Buddy Valastro şi familia lui se întorc gata să pregătească noi torturi incredibile în sezonul 9 din „Regele cofetarilor”, cea mai de succes franciză globală a TLC. Şi de această dată, clanul Valastro va dovedi că, atunci când familia lucrează împreună, nimic nu este imposibil. Seria de personaje memorabile e completată de Theresa Caputo din „Puteri paranormale în Long Island” şi Whitney Thore cu „O poveste cu greutate”, ambele programe revenind cu noi sezoane.

În 2017, TLC întâmpină cu braţele deschise o nouă familie excentrică. „Imperiul extensiilor de păr” o urmăreşte pe Christina Oliva alături de familia ei din Staten Island, New York, construind un adevărat imperiu al extensiilor de păr. Alte serii ce vor reveni cu povești fascinante sunt „Kate + 8”, „Familia cu multe fiice”, „La scară mică, într-o lume mare”, „O familie neobișnuită” şi multe altele.

Trecând de la subiecte vesele la unele mai serioase, TLC vine cu premiera „Dr Christian vă consultă”, un program încărcat de emoţie, în care Dr Christian Jessen se ocupă personal de cazurile unor pacienţi ce au disperată nevoie de ajutorul lui. Comemorând 20 de ani de când s-a stins din viaţă Prinţesa Diana, TLC aduce un omagiu femeii care a cucerit milioane de inimi cu frumuseţea şi farmecul ei simplu. Cu o durată de trei ore, evenimentul global „Prințesa Diana: tragedie sau trădare?” prezintă în detaliu teoriile din spatele morţii Dianei şi oferă o nouă perspectivă asupra prinţesei, a mişcării create de ea şi a lumii pe care a lăsat-o în urmă.

Printre programele TLC din noua grilă de programe pentru 2017-2018 se numără:

NOI FRANCIZE TLC


Rochia perfectă
din 7 mai, în fiecare duminică, de la ora 20:00

O combinaţie de program de modă, program pentru mirese şi program de terapie de familie, viaţa la salonul pentru mirese Kleinfeld din Manhattan nu e niciodată plictisitoare. În fiecare an, consultanţii de la acest boutique de înaltă clasă se confruntă cu tot felul de obstacole de natură practică sau emoţională, pentru a găsi la timp rochia perfectă pentru fiecare mireasă şi fiecare nuntă. Anul acesta facem cunoştinţă cu o nouă generaţie de consultanţi şi tineri stagiari ambiţioşi, cu mirese venite de prin toată lumea şi, cel mai important, cu noi rochii uluitoare! Pe lista viitoarelor mirese se află şi nume celebre ca Elle King, câştigătoarea Premiului Grammy. Aflăm aşadar dacă aceste miresici cu spirit de aventură îşi vor găsi rochii pe măsura celor mai îndrăzneţe visuri ale lor, dar şi dacă se vor bucura de aprobarea atât de importantă a prietenilor şi rudelor care le însoţesc la salon, ca să ia marea decizie.

Rochia perfectă: Marea Britanie

În 1981, David Emmanuel şi soţia lui de atunci, Elizabeth, au conceput probabil cea mai celebră rochie de mireasă din lume, purtată de Prinţesa Diana. Acum, David e gata să-şi transforme schiţele de design vestimentar în visuri împlinite pentru o întreagă procesiune de viitoare mirese, în al doilea sezon al versiunii britanice a seriei americane de mare succes. Îl urmărim pe David la boutique-ulpentru mirese Confetti & Lace din Essex, în Anglia, unde proprietara Christine Dando şi echipa ei ajută miresele să-şi aleagă rochia visată şi să se bucure de tratamentul de cinci stele pe care îl merită, în aşteptarea zilei celei mari. Facem deci cunoştinţă cu mirese pretenţioase, însoţitori autoritari şi o doză serioasă de dramă şi emoţie, căci presiunea e întotdeauna mare când trebuie găsită cea mai frumoasă rochie. Va exista oare printre aceste miresici una care să vrea o rochie mai sclipitoare şi cu o trenă mai lungă decât a Prinţesei Diana?


Regele cofetarilor (sezonul 9)
din 13 mai, în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00

Buddy Valastro şi echipa lui s-au întors, iar atmosfera e mai încinsă ca oricând în bucătăria lor acum, când pregătesc noi creaţii sofisticate. Buddy este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti cofetari din Statele Unite şi maestrul cofetar de la Carlo’s Bake Shop din Hoboken, New Jersey. Un cavaler medieval al zilelor noastre îl vede pe Buddy înflăcărându-se, la propriu, cu un tort cu efecte pirotehnice, când el şi echipa lui primesc una dintre cele mai dificile comenzi de până acum. Dragostea pluteşte în aer la o nuntă de feline organizată într-o cafenea dedicată pisicilor, dar şi la mega-aniversarea căsătoriei lui Mauro şi Madeline. În plus, Buddy se pregăteşte să se laude cu mişcările lui de dans, pregătind un extravagant tort flamenco, apoi devine juriul unui concurs culinar – un soi de „încleştare a titanilor” – între poliţiştii şi pompierii locali. Iar un astfel de eveniment nu ar fi putut să treacă, desigur, fără să fie marcat de un tort absolut fabulos!

NOI SERIALE


90 de zile până la nuntă: începutul poveştii
premiera în decembrie

Cea mai recentă adăugire la această franciză urmăreşte cupluri care au o relaţie online, dar nu s-au cunoscut niciodată în persoană. Publicul va trăi pas cu pas această experienţă, când un membru al cuplului ajunge în ţara celuilalt pentru prima dată, în încercarea de a înfiripa o relaţie reală. La finalul călătoriei, fiecare cuplu are de ales: merge mai departe către o cerere în căsătorie şi o logodnă, pentru a demara apoi procesul de obţinere a unei vize K-1? Sau unul dintre cei doi se va întoarce acasă cu inima zdrobită?


Imperiul extensiilor de păr
premiera în octombrie

Această nouă serie TLC urmăreşte afacerea de proporţii şi personalitatea şi mai şi a Christinei Oliva, întruchiparea femeii care a obţinut singură tot ce are. Născută şi crescută în Staten Island, Christina şi-a deschis o firmă de extensii de păr când avea doar 18 ani, lucrând în garajul părinţilor ei. În numai trei ani şi-a clădit o clientelă suficient de mare cât să avanseze şi să-şi deschidă în Staten Island un mic salon al ei. În final, şi-a angajat acolo surorile plus o verişoară. Cu ajutorul familiei, Christina şi-a clădit în timp un adevărat imperiu al extensiilor de păr, cunoscut acum în întreaga lume, şi este gata să treacă la următorul nivel: un salon în inima Manhattan-ului. O urmărim deci pe Christina, alături de familia ei, înfruntând toate problemele inerente deschiderii unui nou salon, dar şi dificultăţile de a conduce o afacere de familie în timp ce fiecare jonglează şi cu viaţa sapersonală.

Dr Christian vă consultă
premiera în august

Aceasta este o nouă serie sinceră şi încărcată de emoţie, în care Dr Christian Jessen se ocupă personal de cazurile unor pacienţi care au nevoie disperată de ajutorul lui. În noua lui clinică foarte performantă, Dr Christian, ajutat de o echipă de medici experţi, oferă servicii medicale pentru numeroși pacienţi. Oameni cu probleme medicale presante şi boli dificile – de la probleme de fertilitate până la tulburări de sănătate mentală – vin la Dr Christian pentru o consultaţie unică într-o viaţă de om.

SEZOANE NOI DIN SERIILE PREFERATE ALE TELESPECTATORILOR

Poveste cu greutate
premiera în iunie

Cândva o dansatoare zveltă şi atletică, Whitney Thore suferă acum de sindrom de ovar polichistic, care a făcut-o să atingă greutatea de aproape 180 kilograme. După o lungă perioadă, ea a ajuns în sfârşit să se simtă bine în corpul ei şi îşi trăieşte viaţa cu bucurie şi mândrie. Whitney se întoarce acum pentru un nou sezon, cu noi aventuri fabuloase, în care momentele dramatice vor atinge noi culmi. Rămasă de curând singură, Whitney a devenit blondă şi şi-a cumpărat o locuinţă. Priveşte altfel lucrurile şi înfruntă toate provocările inerente pentru o dansatoare de talia ei.

PROGRAME SPECIALE

Prinţesa Diana: tragedie sau trădare?
premiera în august

Comemorând 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana, TLC prezintă povestea fascinantă a femeii care a cucerit milioane de inimi cu frumuseţea şi farmecul ei simplu, demonstrând că este mai mult decât soţia unui prinţ. Diana a fost un simbol în lumea modei, dar şi un activist implicat în acţiuni umanitare şi o mamă extrem de protectoare. A redefinit sensul cuvântului „regal” – până acolo încât mulţi s-au temut că avea să doboare însăşi instituţia monarhiei. Moartea Dianei a fost un eveniment înfiorător, care a şocat întreaga lume. A fost oare victima nefericită a unui tragic accident? Sau ţinta asasinată de o conspiraţie a trădării?
Previous
Next Post »