Tendințele de primăvară în modă le dau concurentele de la „Bravo, ai stil!”, astăzi - Zona de televiziune

Tendințele de primăvară în modă le dau concurentele de la „Bravo, ai stil!”, astăzi


Sâmbătă, 1 aprilie, la ora 20:00, în gala show-ului „Bravo, ai stil!”, jurații vin cu o propunere fresh pentru aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România. În lupta pentru marele premiu , o carieră în televiziune și suma de 100.000 de lei, concurentele trebuie să dea tot ce au mai bun și să le demonstreze juraților și telespectatorilor că au stil și că alegerile vestimentare pe care le fac sunt demne de „Bravo, ai stil!”.

Tema din această gală este „Hello, spring!”, concurentele trebuind să prezinte ținutele ce vor revoluționa și vor da startul noilor tendințe din această primăvară.

Mâine seară, pe podiumul emisiunii de la Kanal D, cele zece fete vor defila în ținute de top, extravagante, imprimeuri florale, primăvăratice, pline de culoare.

Jurații și prezentatoarea „Bravo, ai stil!” vor marca 1 aprilie, ziua păcălelii, cu momente umoristice extraordinare. Sistemul de jurizare și de acordare a notelor vor aprinde din nou spiritele între jurați.

Nici în această gală atacurile și replicile acide între concurente nu vor lipsi, războiul între Marisa și Denisa luând amploare. Silvia va claca și va părăsi platoul emisiunii, sub presiunea competiției.

Nu ratați această gală a emisiunii „Bravo, ai stil!”, difuzată la ora 20:00, la Kanal D!

Sursa: Kanal D
Previous
Next Post »