SPI International / FilmBox a cumpărat drepturile de difuzare în Europa Centrală și de Est pentru pelicule și seriale de mare succes („La La Land”, „Hacksaw Ridge”, „Apple Tree Yard”) - Zona de televiziune

SPI International / FilmBox a cumpărat drepturile de difuzare în Europa Centrală și de Est pentru pelicule și seriale de mare succes („La La Land”, „Hacksaw Ridge”, „Apple Tree Yard”)


SPI / FilmBox a semnat recent un acord cu Freemantle Distribution, prin care a achiziționat drepturile de difuzare în România, Republica Cehă, Slovacia și Ungaria pentru „La La Land”, comedia muzicală de 6 ori premiată la Oscar, cu Ryan Gosling și Emma Stone. Parteneriatul include, de asemenea, și alte 3 titluri de excepție: drama cu 2 premii Oscar, semnată de Mel Gibson, „Hacksaw Ridgde”, comedia cu Jennifer Aniston și Jason Bateman, „Office Christmas Party”, dar și „The Foreigner” noul thriller cu Jackie Chan și Pierce Borsnan, ceva fi lansat în toamna lui 2017.

Ne dorim să oferim cel mai bun conținut cinematografic pentru abonații canalelor noastre premium. Astfel de producții aclamate de criticișidistinse cu trofee Oscar suntcele care fac din brandul FilmBox o alegere excelentă pentru telespectatorii ce apreciază divertismentul de calitate, la un preț accesibil”,  a declarat Berk Uziyel, director executiv SPI International / FilmBox.

În grila canalelor FilmBox vor intra nu numai filme excepționale, ci și seriale lăudate. Operatorul TV mondial SPI / FilmBox a semnat un acord și cu Fremantle Media International (FMI), obținând drepturile de difuzare pentru 3 seriale ce urmează a fi difuzate și în România. „Tânărul Papă”, cu Jude Law, „Apple Tree Yard”, cu Emily Watson și serialul thriller suedez de succes „Modus”.

„«The Young Pope», «Apple Tree Yard» și «Modus» sunt trei titluri de top din portofoliul Freemantle Media International. Toate trei au fost extrem de bine primite de critici și au captivat audiența oriunde au fost difuzate, așa că suntem foarte încântați că abonații FilmBox din Europa Centrală și de Est, Rusia și țările CSI vor avea acces la acest conținut”, a comentat din partea FMI, Maximilian Bolenius, SVP Sales & Distribution.

„Tânărul Papă”, serial care îi are în distribuție pe Jude Law și Diane Keaton, a primit recenzii de 5 stele în SUA, Marea Britanie și Europa, spunând povestea lui Lenny Belardo, care va deveni primul Papă american. Mini-seria producție 2017, „Apple Tree Yard” este un serial tensionat despre Yvonne Carmichale (Emily Watson) a cărei viață banală, liniștită, este dată peste cap de o aventură pasională ce o va trimite direct pe banca acuzaților, sub suspiciunea de crimă. „Modus” este un serial suedez în care un psiholog care a lucrat pentru FBI se vede implicat într-o investigație care încearcă să afle adevărul din spatele unor morți suspecte.

SPI International / FilmBox va reveni cu detalii privind datele de difuzarea acestor filme și seriale în România.

Sursa: SPI International
Previous
Next Post »