S-a dat startul filmărilor pentru „Bravo, ai stil! Panorama”! - Zona de televiziune

S-a dat startul filmărilor pentru „Bravo, ai stil! Panorama”!


S-a dat startul filmărilor pentru noua emisiune „Bravo, ai stil! Panorama”. Astăzi, Cristina Mihaela, moderatoarea emisiunii, a pășit pentru prima dată în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Panorama” în calitate de moderator TV și, după cum mărturisește frumoasa vedetă, a fost pentru ea o premieră plină de emoții.

Am pășit plină de încredere în platoul emisiunii, știind că voi reuși să fac față acestui «examen» pe care îl voi susține în fața telespectatorilor în fiecare zi, cinci zile pe săptămână. Sunt foarte fericită că voi fi gazda acestei emisiuni, am visat mulți ani să am un astfel de proiect. Astăzi trăiesc acest vis și mă simt extraordinar!”, a declarat Cristina Mihaela.

Alături de trei concurente eliminate în sezonul al doilea „Bravo, ai stil!”, invitată în platoul emisiunii a fost și Alina, cunoscută publicului din primul sezon al show-ului.

Tinerele au discutat aprins atât despre momentele trăite în emisiune, cât și despre cum s-au simțit atunci când au fost eliminate.

Telespectatorii Kanal D vor putea urmări în show-ul „Bravo, ai stil! Panorama” detalii interesante, povești neștiute din show-ul care a devenit un fenomen în România.

Nu pierdeți, „Bravo, ai stil! Panorama”, show moderat de Cristina Mihaela, începând din 17 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:30, la Kanal D.

Sursa: Kanal D
Previous
Next Post »