„Roata Norocului” își caută noi concurenți! - Zona de televiziune

„Roata Norocului” își caută noi concurenți!


După un succes răsunător, cu vedete alese pe sprânceană și premii uriașe, „Roata Norocului” îi invită pe toți cei care doresc să se inscrie la show-ul televizat, la castingul ce va avea loc în București, pe 8 si 9 aprilie, începând cu ora 11:00, în Mega Mall.

Simpaticii prezentatori, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, îi vor întâmpina pe toți cei care se vor înscrie la preselecțiile „Roata Norocului” și vor avea posibilitatea de a câștiga premii instant, norocul și bună dispoziție fiind ingredientele principale pentru reușită.

Weekend-ul acesta, în pragul Sărbătorilor de Paște, dăm startul unei noi sesiuni de înscrieri la «Roata Norocului»! Îi așteptăm alături de noi pe toți care vor să își testeze norocul chiar în acest weekend, și, mai ales, ne dorim să ne revedem cu ei în platoul emisiunii, unde să câștige cât mai multe premii”, spune Bursucu.

Și Ana-Maria Barnoschi abia așteaptă reîntâlnirea cu fanii. Vedeta spune că le va oferi acestora un spectacol pe cinste și îi va ajuta să scape de emoții.

Voi fi acolo să îi ajut pe cei care se înscriu la casting să scape de trac. Avem nevoie de concurenți spontani și veseli, doar așa vine și «norocul» către ei. Distracția va fi garantată în acest weekend, vă așteptăm la casting în număr cât mai mare!”, spune Ana-Maria Barnoschi.

Cei prezenți sâmbătă, 8 aprilie, și duminică, 9 aprilie, în centrul comercial Mega Mall, în intervalul orar 11:00–19:00, vor putea interacționa cu vedetele lor preferate, vor câștiga premii instant și vor avea posibilitatea de a participa la cel mai îndrăgit show-concurs din România, „Roata Norocului”. Condiția pentru cei care doresc să se înscrie este aceea de a fi împlinit 18 ani.

Sursa: Kanal D
Previous
Next Post »