Programe speciale de Paști, la Romance TV - Zona de televiziune

Programe speciale de Paști, la Romance TV

Romance TV, televiziunea îndrăgostiților și a celor care vor să descopere „momente de iubire” în fiecare zi, a pregătit pentru cei mai pasionați telespectatori ai săi un program special cu ocazia sărbătorilor pascale.


La Romance TV sunt prezentate bibliografiile unor femei de excepție: deschiderea este făcută, chiar în duminica de Paști în primetime, de povestea celui mai renumit pedagog din lume, Maria Montessori. În filmul „Maria Montessori - o viață pentru copii” urmărim traiectoria vieții unei femei care și-a sacrificat întreaga viață luptei pentru copiii aflați în dificultate. Ea și-a petrecut viața, dezvoltând metode de educație care au fost integrate ulterior în sistemul școlar italian. Dragostea ei pentru Montesano este pusă la încercare, atunci când află că el așteaptă un copil dintr-o altă relație. Între timp, sistemul pedagogic al lui Montessori s-a împrăștiat în toată lumea, fiind predat în numeroase școli.


În a doua zi de Paști, luni, începând cu ora 21:00, va rula filmul „Doamna Nobel - O iubire pentru pace” cu Sebastian Koch și Birgit Minichmayr. Aici, cele două spirite libere, Bertha von Suttner și Alfred Nobel se vor contopi. Totul începe cu o prietenie, care pare să reziste în ciuda oricărui obstacol. Bertha von Suttner, născută contesa Kinsky, este prima femeie care a luat Premiul Nobel în 1905. Cu 30 de ani în urmă a lucrat ca secretară privată pentru Alfred Nobel. Încă de la început cele două spirite libere se simt atrase reciproc. Drumurile lor s-au despărțit, când puțin mai tîrziu Bertha a fugit cu Baronul von Suttner. Pentru Alfred Nobel, aceasta a rămas marea lui iubire, astfel că ulterior nu a mai reușit față de nimeni să mai lege o prietenie atât de apropiată.

Romance TV prezintă adaptări cinematografice ale celor mai celebre bestseller-uri scrise de Rosamunde Pilcher, Inga Lindström, Barbara Wood, seriale premium cum ar fi „O croazieră de vis” („The Dream Voyage”), telenovele  ca „Dragoste furtunoasă” („Storm of Love”) precum și biografii ale unor femei puternice, adevărate modele de inspirație. Paleta de programe este modernă, pozitivă și pasională, prezentând divertisment romantic de calitate, non-violent, concentrat pe o audiență feminină sofisticată cu media de vârstă de peste 30 de ani. Filmele, producțiile TV și serialele celebre de succes în întreaga lume sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la Romance TV.

Formatul postului Romance TV este operat la nivel internațional de către Mainstream Networks Holding, o filială a Mainstream Media AG, partenerul celebrei companii media ZDF Enterprises. Romance TV prezintă pentru publicul românun nou concept de filme și seriale romantice de calitate. Prin lansarea canalului pe platforma UPC aducem publicului român cele mai valoroase și apreciate mărci de pe piața europeană. Programul Romance TV este disponibil în grila UPC România, fiind poziționat în EPG pe poziția 113.

Sursa: Romance TV
Previous
Next Post »