Părerea soțului Alinei Ionescu de la „Bravo, ai stil! Panorama” face cât o armată de stiliști! - Zona de televiziune

Părerea soțului Alinei Ionescu de la „Bravo, ai stil! Panorama” face cât o armată de stiliști!


Alina Ionescu, colega de platou a Cristinei-Mihaela în show-ul matinal „Bravo, ai stil! Panorama”, este o împătimită a fashion-ului, dovadă că în primul sezon în care a concurat în emisiunea „Bravo, ai stil!”, a primit numeroase aprecieri din partea juraților în ceea ce privește alegerile ei vestimentare.

Invitată zilnic în show-ul matinal de la Kanal D, difuzat de luni până vineri, de la ora 10:30, Alina Ionescu ține cont de părerile unei persoane foarte importante pentru ea. Alina a fost îndemnată de soțul ei să poarte ținute îndrăznețe, și cum sfatul lui face cât al unei armate de stiliști, tânăra s-a conformat.

Astăzi, am optat pentru această ținută pentru că acasă am un critic vestimentar, deși nu este avizat în acest domeniu. Soțul meu ține să își dea cu părerea zilnic în ceea ce privește outfit-ul meu. După ce m-a văzut în una dintre edițiile trecute, mi-a spus că m-am îmbrăcat ca o «mămăiță» și că vrea să devin femeia pe care a cunoscut-o, adică mai «propusă», așa cum spunea Raluca Bădulescu”, a spus Alina.

Partenerul de viață al acesteia o urmărește zilnic la „Bravo, ai stil! Panorama”.

În fiecare dimineață, la birou, soțul meu este cu ochii pe noi, cu TV-ul pornit, doar ca să mă vadă. În cazul în care nu sunt îmbrăcată «adecvat», conform «cerințelor» lui, mă anunță scurt printr-un SMS. În viziunea lui, să fiu frumos îmbrăcată, înseamnă să port ținute vestimentare sexy”, a adăugat aceasta.

Pe Alina Ionescu o puteți urmări în emisiunea „Bravo, ai stil! Panorama” alături de Cristina Mihaela, de luni până vineri, de la 10:30, un show ce își propune să le prezinte telespectatorilor poveștile nedescoperite în timpul celei mai provocatoare competiții de fashion.
Previous
Next Post »