Noutățile lunii mai 2017 la Extreme - Zona de televiziune

Noutățile lunii mai 2017 la Extreme

În luna mai, Extreme ne invită să urmărim noi serii dinamice, pline de aventuri, condiţii extreme, multă adrenalină şi mult curaj, sportivi prezentând provocări ce cu greu pot fi imaginate şi depăşite. Încă din prima zi a lunii mai, vom putea urmări competiţii şi evenimente de excepţie, experienţe sportive extreme, unde cei mai buni atleţi îşi vor arăta talentul, abilităţile şi rezistenţa.

Pregătiţi-vă de o doză de adrenalină ce vine spre dumneavoastră doar la Extreme!

Luna „Keep It Real – Keep It Extreme”
în fiecare zi, episoade duble din:


În culisele campionatului Drift Allstars
de la 19:50

Acest reality show exclusiv îi urmărește pe piloții și echipajul celui mai mare campionat de drifturi, pe măsură ce aceștia lasă o urmă de-a lungul continentului , din Londra până la Riga. Avem acces în culise, vom vedea toată acțiunea și drama din acest sport de mare risc și mari mize. Competiția este cruntă, rivalitățile sunt intense și fumul cauciucurilor dens!


Raliul de caritate Dumball: India
de la 20:45

Vino să urmărești raliul Dumball în India, prima parte, din Chennai până în Madurai.

3000 kilometri prin Asia, cu autoricșa
de la 21:40

15 drumeți aventurieri merg într-o călătorie extraordinară încercând să parcurgă 3000 km cu autoricșa prin sudestul Asiei.


Campionatul de lupte extreme EFC Africa (episoade noi)
între 8 și 22 mai, în timpul săptămânii, de la 23:30

EFC este cea mai mare competiție de arte marțiale mixte de pe continentul african, prezentând sportivi talentați din întreaga lume, inclusiv luptători din țări precum Africa de Sud, Polonia, Irlanda, Nigeria și Franța.

Istoria neștiută a surfingului în Franța
din 14 mai, de la 22:35

Acest documentar aruncă o privire asupra primei scene europene de surf. Povestea neștiută a plajelor neguvernate și a surfurilor nonconformiști transformați în contrabandiști care au abandonat societatea convențională în căutarea ultimului exercițiu, un El Dorado de valuri neexploatate într-un loc magic ca niciun altul. Avem acces exclusiv să cunoaștem personajele care au trăit visul de la finalul perioadei de glorie a surfingului.

Rumble & Hum, tatuaje cu personalitate
din 22 mai, în timpul săptămânii, de la 21:40

Cel mai premiat artist de tatuaje din Africa de Sud, Lewis „Vudulew” Williams împreună cu echipa sa de experți în cerneluri și piercing-uri satisfăcând dorințele clienților bogați din înalta societate, în acest serial de lifestyle.

Skateboard cu James Threlfall
între 24 și 26 mai, cu episoade duble de la 20:45

Călătorind în șase orașe europene diferite, această emisiune este o călătorie pentru a asculta poveștile oamenilor și proiectele care duc skateboarding-ul la următorul nivel. Emisiunea oferă o privire în profunzime asupra oamenilor care își testează limitele pentru a face skateboarding în locuri noi, lăsând lumea să se întrebe „ce mai urmează acum?”.
Previous
Next Post »