Noutăți în luna mai 2017 la TNT - Zona de televiziune

Noutăți în luna mai 2017 la TNT


4 Blocks SERIAL NOU
din 8 mai, lunea, de la 22:55

Ali Hamady (Kida Khodr Ramadan) vrea să iasă din afacerile criminale în care este implicat şi din cele „patru blocuri”, de dragul soţiei şi a fiicei sale. Dar, în momentul în care cumnatul său este arestat, Ali Hamady intră într-o vâltoare a crimei şi intrigii, din care nu mai poate ieşi.


Podgoria: În ceața tăcerii
din 4 mai, joia, de la 22:00

Printre dealuri și păduri, vântul rece aduce o toamnă cețoasă. În mijlocul acestui decor, Johannes Fuchs (Friedrich Mücke) se trezește dezorientat și fără amintiri, într-o podgorie. Deasupra lui atârnă trupul neînsuflețit al unei femei. Speriat și total dezorientat se refugiază în satul din apropiere, căutând ajutoare. Dar când se întoarge în podgorie, trupul dispăruse deja. În sat, bărbatul vede în Sophia Finck (Sinha Melina Gierke) chipul femeii care atârna în vie, iar când aceasta dispare, eroul începe o investigație și descoperă că această comunitate ascunde o mulțime de secrete.


Mai cu NCIS
între 1-3 mai, de la 09:15

În luna mai, TNT difuzează primul sezon al serialului NCIS într-un program special. În primele trei zile ale lunii mai, fanii NCIS vor putea să-l urmărească pe Gibbs şi pe echipa sa rezolvând cazuri complexe.

Sursa: Turner Broadcasting System International.
Previous
Next Post »