Noutăți în luna mai 2017 la CBS Reality - Zona de televiziune

Noutăți în luna mai 2017 la CBS Reality

Vizionând emisiunile lunii mai difuzate la CBS Reality, avem ocazia să mergem în Noua Zeelandă pentru a urmări munca uimitoare pe care o desfășoară membrii Poliției Maritime, riscându-și de multe ori viața, pentru a proteja căile navigabile de bandele de braconieri.

CBS Reality, propune „Femei tăioase”, un serial despre experiențele șocante, traumatizante, cu finaluri tragice ale unor femei care au pus capăt coșmarului trăit, ucigându-și partenerii.

Mărcile CBS sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea si încrederea de care dau dovadă.
La CBS Reality sunt prezentate documentare din arhivă despre crime, emoționante documentare medicale și serii ce reflectă viața așa cum o știm.


Paza de coastă din Noua Zeelandă (sezoanele 1-5)
din 1 mai, Zilnic, episoade duble de la  7:00, 13:15 și 20:20

Noua Zeelandă are una dintre cele mai lungi linii de coastă din lume, plajele și bărcile îi modelează identitatea națională, iar stilul său de viață acvatic de invidiat este o emblemă internațională. Acest serial interesant urmărește bărbații și femeile care patrulează și protejează căile navigabile prețioase din Noua Zeelandă - Ministerul Pescuitului și Poliția Maritimă - de asemenea amenințări precum braconierii internaționali extrem de organizați, bandele care elimină fauna de paua (o specie de melci comestibili) între sezoanele de creștere a canabisului și braconajul ilegal pește și crustacee.


Femei tăioase (sezoanele 1 și 2)
din 15 mai, în timpul săptămânii, de la 22:00 și 03:30

Această emisiune spune povestea a mai multor femei care și-au ucis partenerii de viață. În fiecare episod, femeile spun povestea crimelor pe care le-au comis și ce anume le-au condus la un asemenea gest. Printre toate relatările, există și povestea unei mame a patru copii din New York care crede că a găsit bărbatul visurilor ei, până când acesta începe să ia droguri și să o abuzeze. Chiar atunci când crede că el a scăpat de demonii care îl chinuiau, acesta o atacă brutal, iar în lupta pentru viață, ea îl înjunghie mortal.
Previous
Next Post »