Luni, 17 aprilie, începe „Bravo ai, stil! Panorama”, la Kanal D - Zona de televiziune

Luni, 17 aprilie, începe „Bravo ai, stil! Panorama”, la Kanal D


Luni, 17 aprilie, în cea de-a doua zi de Paști, de la 10:30, aflați dezvăluiri în premieră la „Bravo, ai stil! Panorama”, întâmplări neștiute din culisele show-ului devenit un adevărat fenomen în România.

Cristina Mihaela, fosta finalistă „Bravo, ai stil!”, va modera emisiunea avându-i alături ca invitați permanenți în emisiune pe Alina, fosta ei contracandidată de la „Bravo, ai stil!” și pe cunoscutul cântăreț Nadir.

Prezențe în platou vor fi tinerele eliminate în cel de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!”, dar și fani ai emisiunii care vor lansa întrebări, teme de discuție și își vor apăra favoritele din show-ul „Bravo, ai stil!”.

Se anunță discuții foarte aprinse, nu de puține ori am fost uimită la filmări de ceea ce afirmau eliminatele din concurs. Sunt trăiri sau întâmplări pe care cu greu le poți intui și care deschid noi perspective asupra fiecăreia dintre ele. Fetele sunt vehemente, unele s-au simțit nedreptățite, altele se bucură că se pot dezvălui așa cum sunt publicului prin intermediul «Bravo, ai stil! Panorama». Mă bucur că o am alături pe Alina, amândouă știm foarte bine ce înseamnă acest concurs, cât de intens este totul cand ești în valtoarea lui”, a declarat Cristina Mihaela.

Nu ratați, din 17 aprilie, de la ora 10:30, emisiunea „Bravo, ai stil! Panorama”, de unde afli tot ce nu s-a văzut la „Bravo, ai stil!”.

Sursa: Kanal D
Previous
Next Post »