E! dă undă verde sezonului doi al seriei inspiraționale „Revenge Body With Khloé Kardashian” - Zona de televiziune

E! dă undă verde sezonului doi al seriei inspiraționale „Revenge Body With Khloé Kardashian”


E! Entertainment a dat undă verde unui al doilea sezon al emisiunii inspiraționale „Revenge Body with Khloé Kardashian”. În show va apărea un nou grup de persoane care caută puterea fizică și psihică de a-și dovedi lor și celor care i-au influențat negativ că merită iubire și respect. Modelul, vedeta TV și autoarea bestseller-ului New York Times „Strong Looks Better Naked” Khloé Kardashian și echipele ei de elită, specializate în fitness, nutriție și frumusețe, le vor da participanților la show încurajarea și ajutorul necesare pentru a se transforma. Această emisiune originală tip reality-show este produsă de Khlomoney Entertainment și Rogue Atlas Productions, în colaborare cu Lionsgate Television și Ryan Seacrest Productions.

Sunt atât de fericită că am ocazia de a ajuta oamenii care vor o schimbare și sunt dispuși să ne împărtășească problemele lor personale”, a spus gazda și producătorul executiv Khloé Kardashian. „Sunt mândră să fac parte din călătoria lor și să îi ajut pe fiecare să devină mai puternici, mai rezistenți, mai stilați și mai încrezători.

Suntem încântați că «Revenge Body with Khloé Kardashian» revine cu forțe proaspete, cu încă un sezon”, a transmis Jeff Olde, vice-președinte executiv al departamentului Programming & Development la E!. „În primul sezon, am fost uimiți de evoluția participanților și de capacitatea unică a lui Khloé de a-i înțelege, a-i inspira și a-i încuraja pe cei din jur.

Suntem mândri de transformările remarcabile pe care Khloé și echipa ei de elită le-au realizat și așteptăm cu nerăbdare să schimbăm și mai multe vieți în sezonul doi”, explică producătorul executiv Eli Frankel. „«Revenge Body» întruchipează stilul, rezonanța emoțională și talentul pe care eu și Lionsgate dorim să le transmită un reality-show produs de noi. Abia așteptăm să lucrăm din nou cu Khloé, Ryan, Kris și partenerii noștri de la E!, pentru un nou sezon de producție TV de calitate, care știe exact ce se poartă în cultura pop.

Acest nou sezon va aduce o nouă serie de participanți și antrenori și o perioadă de timp mai lungă pentru un makeover de zile mari. În timpul celor 8 episoade a câte o oră, participanții vor avea șansa de a se reinventa alături de cei mai buni antrenori, stiliști și echipe de înfrumusețare de la Hollywood, aleși de Khloé. Rezultatele vor echivala cu o schimbare majoră din interior spre exterior și o dezvăluire finală în fața lumii întregi și a celor care s-au îndoit de ei.
 
„Revenge Body with Khloé Kardashian” îi are ca producători executivi pe Eli Frankel, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Ryan Seacrest și Larissa Matsson. Emisiunea este produsă de Khlomoney Entertainment și Rogue Atlas Productions, în colaborare cu Lionsgate Television și Ryan Seacrest Productions.

Despre Lionsgate

Lionsgate (NYSE: LGF.A, LGF.B) este un lider de conținut global, cu o prezență diversificată în producția și distribuția de filme, emisiuni TV, distribuție și vânzări globale, producții interactive, jocuri și nu numai.

După cumpărarea Starz, Lionsgate și-a adăugat în portofoliu afacerile de sub umbrela postului de cablu premium STARZ, care are 24,3 milioane de abonați, și a platformei STARZ ENCORE, cu 31 de milioane de abonați. Compania va opera 5 servicii de streaming over-the-top (OTT) și aplicația STARZ, livrând conținut direct consumatorilor.

Afacerea cinematografică a companiei include franciza blockbuster Jocurile foamei , seria „Now You See Me”: „Jaful perfect”, blockbuster-ul „La La Land” (carea câștigat 6 Premii Oscar®), sequel-ul „John Wick 2”, dublu laureatul la Oscar „Fără armă în linia întâi”, „Tyler Perry’s Boo! A Madea Halloween”, „The Shack”, „Cu orice preț” (o producție CBS Films/Lionsgate), aclamatul „Manchester by the Sea” (o producție Roadside Attractions),  filmul-concert marca Codeblack Films „Kevin Hart: Let Me Explain” și „Instructions not Included” (Pantelion Films).

Lionsgate este una dintre cele mai mari afaceri independente TV din lume și are în portofoliu aproape 90 de producții, pe peste 40 de posturi diferite. Printre ele, se numără și apreciatul „Orange is the New Black”, „Nashville: Orașul muzicii”, „The Wendy Williams Show”, serialul de succes „The Royals”, aclamatul „Casual”, producția de succes „Greenleaf”  și serialele STARZ „Străina”, „Vele negre”, „Survivor’s Remorse” și „Power” (al doilea cel mai urmărit serial de pe un post premium, în 2016).

Industria de home entertainment marca Lionsgate este un lider în domeniul veniturilor din box office-to-DVD și box office-to-VOD. Lionsgate se ocupă de o librărie presigioasă și prolifică de peste 16.000 de filem și titluri TV, care constituie o sursă importantă de venituri recurente și este fundația creșterii afacerii centrale a companiei. Brand-urile Lionsgate, Summit Entertainment și Starz sunt sinonime cu entertainment-ul original, îndrăzneț și de calitate, în piețe din întreaga lume. www.lionsgate.com

Despre Ryan Seacrest Productions (RSP)

Ryan Seacrest Productions (RSP) este o companie de producţie laureată cu Emmy, care semnează produse de entertainment de tip realiy-show, de ficţiune şi digitale. RSP produce hitul de succes marca E! „Keeping Up with the Kardashians” şi spin-off-urile sale, dar şi show-urile E! „Live from the Red Carpet”, „Shahs of Sunset” (Bravo) şi „I Love Kellie Pickler” (CMT). În plus, RSP produce serialul dramatic marca NBC „Shades of Blue” (cu Jennifer Lopez). Compania a produs reality-show-ul premiat cu Emmy „Jamie Oliver’s Food Revolution”.
Previous
Next Post »