Din 17 aprilie, o nouă emisiune debutează la Kanal D: „Bravo ai, stil! Panorama” - Zona de televiziune

Din 17 aprilie, o nouă emisiune debutează la Kanal D: „Bravo ai, stil! Panorama”


Începând din 17 aprilie, a doua zi de Paște, de la ora 10:30, telespectatorii Kanal D vor putea viziona „Bravo, ai stil! Panorama”, o emisiune care își propune să le arate tot ceea ce nu s-a văzut in show-ul care a devenit un fenomen in România. Moderatoarea emisiunii este Cristina Mihaela, una dintre finalistele primului sezon „Bravo, ai stil!”.

În emisiunea ce se va difuza în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:30, vor fi dezbătute alături de eliminatele de la „Bravo, ai stil!”, detalii ce nu au fost făcute publice până acum, dar și modul în care acest show le-a schimbat viața concurentelor.

Cele mai neașteptate dezvăluiri de culise, întâmplări necunoscute publicului vor fi aduse în fața telespectatorilor în „Bravo, ai stil! Panorama”, astfel încât aceștia să își facă o imagine de ansamblu și să își formeze o părere cât mai obiectivă asupra mecanismelor competiției și a relațiilor dintre concurente.

«Bravo, ai stil! Panorama» s-a născut din nevoia foarte clară a publicului de a afla și mai multe despre ce se întâmplă la «Bravo, ai stil!». Acest show, un adevărat fenomen în România, a născut o mulțime de polemici pe rețelele de socializare, sunt foarte mulți oameni interesați de viața concurentelor, de relațiile care s-au stabilit între ele pe parcursul competiției, de calitățile lor reale, dar și de strategiile fetelor în încercarea de a-i impresiona pe jurați și de a-și atrage simpatia publicului și, implicit, voturile celor care le privesc zi de zi. Sunt onorată să fiu moderatoarea «Bravo, ai stil! Panorama», îmi doresc să cresc, să învăț foarte multe lucruri din această lume fascinantă a televiziunii”, a spus Cristina Mihaela.

De-a lungul competiției foarte strânse din primul sezon „Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanțu a cucerit prin eleganță, clasă și multă creativitate. A pierdut cu demnitate, în fața Silviei Oana Popescu, rivala și prietena ei. A născut controverse și, în același timp, a știut să găsească echilibrul între dorința de a câștiga marele premiu și modul în care s-a prezentat în fața juriului și a telespectatorilor.

«Bravo, ai stil!» schimbă vieți, formează în adevăratul sens al cuvântului, eu chiar am trăit asta și sunt convinsă că nu numai eu simt că am evoluat prin participarea la acest show. Abia aștept să dezbatem împreună cu invitații nostri, cu concurentele eliminate prin ce trăiri, întâmplări și transformări au trecut în perioada de concurs”, a adăugat Cristina Mihaela.

Nu pierdeți, din 17 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:30,  „Bravo, ai sti! Panorama”, show-ul care îți arată tot ce nu s-a văzut la „Bravo, ai stil!”.

Sursa: Kanal D
Previous
Next Post »